Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα για τον Ηρακλή στην Καλαμάτα

Ο Ηρακλής Ψαχνών έχασε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0 στην Καλαμάτα. Η ομάδα της Εύβοιας με τον Κουμή κορυφαίο να τον κρατά μέσα στο παιχνίδι με σπουδαίες επεμβάσεις έδειξε βελτίωση σε σχέση με το πρώτο ματς και έβγαλε φάσεις για να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας.  Τώρα "όλα τα λεφτά" για την ομάδα μας είναι ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής όπου πρέπει να έρθει η πρώτη νίκη και οι τρεις βαθμοί.
Ο ημίθεος βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Κωνσταντινίδης έκανε τη σέντρα - σουτ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολύ κόσμο και ο Δούμουρας πετάχτηκε τελευταίος στην πορεία της και με κεφαλιά το 1-0. Στη συνέχεια παρότι η Καλαμάτα θα μπορύσε να έχει κάνει το 2-0 σε αρκετές φάσεις και να κλειδώσει το παιχνίδι και τα Ψαχνά δημιούργησαν δυο καλές φάσεις για να ισοφαρίσουν.
 Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τη σέντρα του Σπήλιου ο Αβόν μόνος στην περιοχή αδράνησε χαρακτηριστικά και έδωσε την ευκαιρία στον Θωμά να μαζέψει την μπάλα. Στο 45' ωραία εκτέλεση φάουλ του Καρκασίνα, ο Θωμάς δύσκολα σε κόρνερ.

Η ομάδα της Μεσσηνίας κλείδωσε τον αγώνα στο τελευταίο 10λεπτο.Ο Κερμενίδης εκτέλσε ένα κόρνερ από αριστερά και ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0  στο 80΄, και στο 82΄  ο Τορεζάνι έκανε σέντρα με το τακουνάκι από αριστερά ο Αθανασόπουλος έστρωσε στον Παναγιωτόπουλο που με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-0.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Θωμάς, Νινιός, Καλαγκάνης, Ιλιεφ, Δούμουρας, Γαλανόπουλος (86' Μπινιχάκης), Τορεζάνι, Λίπι (53' Αγγελόπουλος), Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Κωνσταντινίδης (53' Παναγιωτόπουλος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 
Κουμής, Σπήλιος, Δούλος, Ντέντια, Χασαπίδης,
Γκούρλας (67' Πανάγου), Ντέντης, Σενάι, Μουτουσίδης (46' Κρίστι), Καρκασίνας, Αβόν