Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει αήττητος ο ΑΟ Χαλκίς

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Κανάρης Χίου και ΑΟ Χαλκίς με τους "νερατζούρι" να φτάνουν τους 4 βαθμούς και να συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις με τις δυο ομάδες να δίνουν βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισάωρο.
Στο 19΄ η πρώτη καλή φάση με τον Ντάμπο να αστοχεί με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρόπουλου, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Γρίγου είχε την ίδια κατάληξη. Ο Κωστάλας στο 30΄ βρήκε με κεφαλιά τον Βαϊντερλή, που από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χαλκίδας που μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
Η ομάδα της Εύβοιας απείλησε  για πρώτη φορά στο 43΄ με τον Τσούπρο να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά. Στο 48΄ ο Σταματάκος έστρωσε την μπάλα στον Τσατσαρή που με σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Κωττατή να βρει ελάχιστα την μπάλα, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι . Στη συνέχεια οι δυο αντίπαλοι συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και ο αγώνας έληξε χωρίς άλλη ιδιαίτερη φάση.

ΚΑΝΑΡΗΣ ΧΙΟΥ (Χριστόφορος Τσατσαρώνης):
 Κοτατής, Αγριμάκης, Γρίγος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Πουλάκης, Βαϊντερλής (59΄ Γεράι), Σεζένιας, Ντάμπος, Κωστάλας (82΄ Κροτσίδας), Αλεξανδρόπουλος (84΄ Μονιάρος)
ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Πέτρος Δημητρίου):
Μπαλασάκης, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Τσουκαλάς (53′ Στασινόπουλος), Βαλκάνος (73΄Μαρίνος), Σπανός, Σταματάκος (90΄ Κοροβέσης), Τσατσαρώνης.