Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παθιασμένος Ελλήσποντος πήρε το πρώτο του 3ποντο

Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ελλήσποντος που επιβλήθηκε της Καστέλλας με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ν. Λαμψάκου παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι έπαιξαν με πάθος και δύναμη και κατάφεραν να φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν με άλλο αέρα στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 53΄λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οικονόμου και παρότι οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο με 10 παίκτες «έφαγαν σίδερα» και δεν άφησαν τη Καστέλλα να τους απειλήσει.   

Το παιχνίδι ήταν κλειστό με πολλές δυνατές μονομαχίες και σε αυτό συνετέλεσε η βροχή που έπεφτε πριν και κατά τη διάρκεια του. Το πρώτο μέρος ήταν σχεδόν ισορροπημένο με τον Ελλήσποντο να δημιουργεί περισσότερες προϋποθέσεις για να σκοράρει. Στο 9΄ το δυνατό σουτ του Βλάχου έξω από τη περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Κηρόπουλο. 5 λεπτά αργότερα ο Οικονόμου έφυγε μόνος προς την αντίπαλη εστία αλλά οι αμυντικοί τον πρόλαβαν με αποτέλεσμα το σουτ που έκανε να μην γίνει επικύνδινο.

Η καλύτερη ευκαιρία των «νεοφώτιστων» έγινε στο 21΄ με τον Αγγελάκη να βρίσκει τον Νάτση που στόπαρε και σούταρε διαγώνια με τον Κηρόπουλο να αντιδρά σωστά. Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Μήτρου στο 44΄ να μπαίνει από πλάγια μέσα στη περιοχή να «σπάει» ωραία στον Μπαλαμπανη αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και το πλασέ δεν πήγε προς την εστία.

7 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Οικονόμου μπήκε στη περιοχή και ενώ είχε τρεις αντιπάλους να αντιμετωπίσει ο Ταυρής τον ανέτρεψε με τον Βρακά να υποδεικνύει τη καθαρή παράβαση. Ο Οικονόμου σημάδεψε το κέντρο της εστίας και έκανε το 1-0 με τους 150 περίπου φίλους των νικητών να πανηγυρίζουν. Και ενώ πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα του Αργύρη Μαστραγγελή θα κλειστεί, αντίθετα συνέχισε να πιέζει ζητώντας και ένα 2ο τέρμα. Στο 60΄το επικίνδυνο σουτ του Βλάχου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Καστέλλας και στη συνέχεια της φάσης το πλασέ του Γεωργίου έφυγε άουτ.

Στο 76΄ο Νάτσης είδε τη κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) και αποβλήθηκε. Παρά την αριθμητική της υπεροχή η ομάδα των Μεσσαπίων δεν απείλησε ουσιαστικά παρά μόνο στο 87΄ όταν το μονοκόματο πλασέ του Σέγγου από τη σέντρα του Μήτρου έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Ταυρής. Άριστη η διατησία από τον Βρακά και τους βοηθούς του Χατζηκαμαγιάννη και Αντωνίου.

Δελτίο τύπου του ΑΣ Ελλήσποντου:
 Πρώτη νίκη για την ομάδα μας που συνδυάστηκε με καλή απόδοση και όμορφο  θέαμα. Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας και ενα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας .

ΑΣ Ελλήσποντος (Α. Μαστραγγελής):
Βασιλείου, Χρ. Κολιόπουλος, Νάτσης, Κ. Κολιόπουλος, Γεωργίου, Αγγελάκης, Λάζρι (77΄Ελευθερίου), Βλάχος, Οικονόμου (89΄Τζαφέρος), Νικολάου, Β. Κολιόπουλος
ΑΠΟ Καστέλλας: Ν Κιαπέκος
 Κηρόπουλος, Αναστασίου, Κεχαγιάς (46΄Ταψής), Μακρής, Ράζος (67΄ Καλαμάτας), Ταυρής, Μήτρου, Σέγγος, Μπαλαμπάνης, Μαντάς, Σπανός.       

>