Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έξυπνη νίκη για τον Απόλλων Ερέτριας

Ένας εξαιρετικός αγώνας έγινε στο Δημ. Γήπεδο Ερέτριας με τον Απόλλωνα να έχει την ουσία και να σημειώνει δύο γκολ απέναντι στην Αυλίδα που στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερη αλλά η πίεση της ήταν ανούσια αφού δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Αντίθετα ο Απόλλων με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε την 3η του φετινή νίκη και έφτασε στους 10 βαθμούς.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν το γκολ για τους γηπεδούχους στο 15' όταν μετά από βαθιά μπαλιά στα καρέ της Αυλίδας ο Μώρος έπιασε δυνατό σουτ, απέκρουσαν ασθενώς οι αμυντικοί και ο Σταματάκος με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 20' και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Μώρο που αποκρούστηκε από τον Σαλεμή.
Η Αυλίδα απάντησε με μια μεγάλη ευκαιρία στο 23' όταν ο Βαρσαμάς βρέθηκε τετ-ατε αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Τζαβάρα.
Στο 38' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σέργκου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα.
Στο 40' η Αυλίδα έχασε άλλη μια ευκαιρία με τον Κουτσαυλή που από καλή θέση σούταρε άουτ.
Με το 1-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά χωρίς τελική προσπάθεια και στο 75' σε μια ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ευγενίου σέντραρε από μακριά και ο Μώρος με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα υπέρ του Απόλλων Ερέτριας.
Απόλλων Ερέτριας: Αντ. Τσαραντάνης
Τζαβάρας, Ρούσος, Λιατίφης, Βελαέτης,Κοκκαλας, Πεππές, (57' Ντουλαβέρης), Σταματάκος, (67' Μεμάϊ), Ευγενίου, Φραγκάκης, Τόρα, Μώρος(84' Μαυρίδης)
ΑΟ Αυλίδας: Παν. Τοκπασίδης
Σαλεμής, Τζαφέρος, (87' Μαστραντωνάς) Βισβίνης(85' Λούκας), Ζαζάς, Αντωνόπουλος, Προβής, Στερκου, Κουτσαυλής, Ιμπο(63' Λεοντάρης), Βαρσαμάς, Σπυρόπουλος.