Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν άνεμος πέρασε η Ιστιαία από τη Δροσιά

Σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕ Ιστιαίας στη Δροσιά επικρατώντας του ΑΠΚΟ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επικράτησαν δίκαια και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν περισσότερα τέρματα. Κορυφαίος των βορειοευβοέων ήταν ο  Χρήστος Ανέστης που εκτός του ότι ήταν μέσα και στα δυο γκολ της ομάδας του ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες προσπάθειες που επιχείρησε. 

Το συγκρότημα του Θανάση Γουρνά μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 4΄ο Αντ. Γοργομάτης με ωραία προσωπική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Οικονομίδη που έδιωξε σε πρώτο χρόνο το σουτ και στη συνέχεια η άμυνα της Δροσιάς ολοκλήρωσε την απόκρουση. Στο 16΄μετά από διώξιμο της μπάλας από την άμυνα ο Χρ. Ανέστης πέρασε στο σπριντ τον Νικολάου και με μακρινό πλασέ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Οικονομίδη. 

Στο 19΄ πάλι ο Οικονομίδης είπε όχι σε σουτ του Β. Ανέστη, αλλά στο 24΄ ο Χρ. Ανέστης τον νίκησε κάνοντας το 0-1. Ήταν φάση καρμπόν με του 16ου λεπτού με τον επιθετικό της Ιστιαίας να τα βάζει με δυο αμυντικούς και αφού τους απέφυγε με υπέροχη λόμπα άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο είχαν να αντιπαραθέσουν ένα καλό σουτ του Παναγιωτάκου στο 7΄που μπλόκαρε ο Μπιμπάι και στο 43΄σουτ του Σπυρόπουλου με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. 

Στο 55΄ η μπάλα μετά από κόντρα στο φάουλ του Ανέστη σταμάτησε στο εσωτερικό δοκάρι του Οικονομίδη. Στο 64΄πάλι ο Χρ. Ανέστης πέρασε τον Σάκη Τσούτη και πλάσαρε άουτ, όμως στο 78΄ ο σκόρερ έγινε δημιουργό και έβγαλε συστημένη σέντρα στη περιοχή και ο Νίκος Γοργομάτης με υπέροχο βολ πλανέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Ο ΑΠΚΟ ξύπνησε στα τελευταία λεπτά και στο 82΄ο Σπυρόπουλος ανάγκασε τον Μπιμπάι σε εντυπωσιακή επέμβαση και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με «οβίδα» του Ρένου Τσούτη μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα της Ανθηδόνας διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι στο 32΄ στον Παναγιωτάκο και για λάθος υπόδειξη οφ-σάιντ στον Τρίκα στο 50΄όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ της Ιστιαίας. Τη κόκκινη κάρτα του Φώτη (2η κίτρινη) αντίκρισε ο Γκογκομήτρος στο 91΄.

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Δ. Αντωνόπουλος)
: Οικονομίδης, Ρ. Τσούτης, Ματζούνης (79΄Καρκαντελίδης), Κηπιώτης,Σ. Τσούτης, Νικολάου, Σπυρόπυλος, Καρόκης, Παναγιωτάκος, Νιάφας, Τρίκας (63΄ Λάμπρου). 

ΑΕ Ιστιαίας (Θ. Γουρνάς):
 Μπιμπάι, Καραγιάννης, Βασιλείου, Τσολάκος, Τοουφρέ, Ν. Γοργομάτης (80΄Μακρής), Στεργίου, Δαρζέντας, Β. Ανέστης, Χρ. Ανέστης (89΄Καλλίτσης), Αντ. Γοργομάτης (75΄Γκογκομήτρος)