Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παιχνίδι - διαφήμιση στην Αιδηψό (video & photo)

 Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν στο γήπεδο Λουτρών Αιδηψού τον αγώνα μεταξύ του ΑΟ Αιδηψός  και του Ελλήσποντου.
Ένα παιχνίδι που αποδείχτηκε ντέρμπι μιας και είχε σχεδόν όλα τα στοιχεία ενός τέτοιου, μιας και οι δυό ομάδες αγωνίστηκαν στα ίσα, με συνεχείς επιθέσεις, ευκαιρίες, κόντρες και προσπάθειες για γκολ και βέβαια πολλά γκολ, έξι συγκεκριμένα, που αν μη τι άλλο χόρτασαν τους θεατές που απόλαυσαν το σημερινό παιχνίδι - διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο, με την Αιδηψό να προηγείται 2-0,  ο Ελλήσποντος να κάνει την ανατροπή 2-3 και τελικά οι γηπεδούχοι να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, σκορ που ήταν και το τελικό.
Η Αιδηψός άνοιξε το σκορ στο 18΄ με ένα καταπληκτικό γκολ του Ψύλλου, όταν μετα από κόρνερ η μπάλα βρέθηκε σχεδόν δυό μετρα από την γραμμή του τέρματος του Τσίμοπα. Εκεί ήταν και ο Θ. Ψύλλος που με εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι την έστειλε προς το πλεχτό, παρότι αμυνόμενος προσπάθησε να την αποκρούσει με το κεφάλι, 1-0.
Στο 30΄  Τίτο Μπιμπάι κάνει σέντρα προς το τέρμα, την κόβει όμως ο Γεωργίου με το χέρι και χρεώθηκε με πένλτι που εκτέλεσε πετυχημένα ο Τίτο Μπιμπάι, 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 35΄ με τον Κολιόπουλο, σε μια στιγμή επίθεσης με αλεπάλληλα σουτ και κόντρες, 2-1.

Στο 47΄ ο Ελλήσποντος έφερε το παιχνίδι στα ίσα αφού ο Δημητρίου ανέτρεψε τον Νικολάου και το  πέναλτι εκτέλεσε πετυχημένα ο Οικονόμου, 2-2.
Στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με τον Κολιόπουλο να τροφοδοτεί τον Οικονόμου που βρίσκει με πλασέ τα δίχτυα του Μυλωνά, 2-3.
Όμως οι παίκτες του Ρούλη Κιρπισλίδη δεν το έβαλαν κάτω και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 65΄όταν ο Νίκος Αναγνώστου έστειλε με εκτέλεση κόρνερ την μπάλα στο κεφάλι του Αντριάνο Μιμπάι  και εκείνος τρύπησε τα δίχτυα του Τσίμπα, 3-3
Στο 67΄ ο Δημητίου είδε την κόκκινη κάρτα από τον κ. Σέγκο για διαμαστυρία.
Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ (Κυρπισλίδης):
Μυλωνάς, Φώτου Κ., Φατσής, Δημητρίου, Ψύλλος, Αναγνώστου Μ. (56'  Αθανασίου), Μπατσιώτος, Καπλανάι, Μπιμπάι Α., Μπιμπάι Ι., Φώτου Χ. Ε. (61'  Αναγνώστου Ν.)
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Μαστραγγελής):
Τσίμπος, Κολιόπουλος Χ., Νάτσης, Κολιόπουλος Κ., Γεωργίου, Αγγελάκης, Νικολάου, Βλάχος, Οικονόμου (86'  Λάζρι), Ελευθερίου (60'  Τζαφέρος), Κολιόπουλος Β. (75'  Κοβός)



Video με τα πέναλτι  


φωτορεπορταζ