Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας-Ταμυναϊκός 1-3: Καψούρα για τη κορυφή

Ο Ταμυναίκός πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 στο Βασιλικό, εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες ΑΕΚ και Αρτάκης, πλησίασε σε απόσταση βολής από τη κορυφή και πάει με την ψυχολογία στα ΄ύψη στο ντέρμπι της χρονιάς με τους "κιτρινόμαυρους". Η ομάδα του Αλιβερίου ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας απολαυστικό ποδόσφαιρο και δημιουργόντας πολλές ευκαιρίες, έφτασε στη τελική επικράτηση αν και αγχώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο.

Οι γηπεδούχοι που μοιάζουν να βρίσκονται σε αγωνιστικό λήθαργο,  γνώρισαν 5η συνεχόμενη ήττα, ενώ έχουν να αισθανθούν τη χαρά της νίκης για 6 αγωνιστικές και πάνω από 40 ημέρες. Τελευταία νίκη του Λήλαντα στο πρωτάθλημα ήταν στις 3 Ιανουαρίου όταν επικράτησε με 3-0 των Ζαράκων.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Λύκου μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Πριν συμπληρωθεί το 5λεπτο μετά από εκτέλεση φάουλ του Γ. Τσαλιαγκού ο Σταμέλλος με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Τσάμαρη κάνοντας το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το ποδόσφαιρο κυριαρχίας σε όλο ημίχρονο προσπαθώντας να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 33΄και το 42΄σουτ με καλές προϋποθέσεις των Κούρτη και Σταμέλου πέρασαν πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 38΄σέντρα "ξυραφιά" του Αναστασίου με τους Κούρτη και Μανδράκα για λίγο να μην βρίσκουν τη μπάλα.

Εξαιρετικός ήταν ο Ταμυναίκός και στη μεγαλύτερη διάρκεια του β΄ημιχρόνου δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους στην αντίπαλη εστία με τη 3άδα Κούρτη, Σταμέλου και Γ. Τσαλιαγκού  να δημιουργεί συνεχώς και τον Καρατζά να μην αφήνει να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την άμυνα του. Το δυνατό σουτ του Καρατζά πέρασε άουτ στο 48΄. Στο 63΄ ο Κούρτης έχασε τεράστια ευκαιρία μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Σταμμέλλου  που ξεκίνησε μια κούρσα από το κέντρο και έβγαλε τον συμπαίκτη του φάτσα με τον Τσάμαρη, αλλά πλάσαρε άστοχα.

Ότι δεν κατάφεραν οι Αλιβεριώτες το πέτυχε ο Γ. Κικίδης με αυτογκόλ στο 72΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταμέλλου και και εξαιρετική σέντρα του Αναστασίου και κακή εκτίμηση του αμυντικού του Λήλαντα 0-2.
Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Αργύρη Μαστραγγελή μείωσε και ξαναμπήκε γρήγορα στο παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση φαόυλ του Μαστροκώστα, ο Ζωντός έχασε τη μπάλα και ο Χαλιώτης με προβολή έκανε το1-2.
Οι Μηπεδούχοι ανέβηκαν πολύ και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 84΄και το 87΄ τα σουτ του Αγραφιώτη απείλησαν την αντίπαλη εστία, όμως φτάσαμε στο 89΄όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Μανδράκας πάσαρε στον Κούρτη και αυτός με πλασέ κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του 1-3.

Πολύ καλή  απόδοση και για τη διαιτητική τριάδα Σέγκου, Φρατζή και Μιχαλή.

Λήλας Βασιλικού (Α. Μαστραγγελής) Τσάμαρης, Δ. Κικίδης,Ντούνας, Μακρής (88΄Χρηστίδης), Βελής (46΄ Μπράχο), Κουτσαυλής, Αλεξίου (61΄Βάθης), Χαλιώτης, Μαστροκώστας, Τσαγκός, Αγραφιώτης.

Ταμυναίκός (Δ. Λύκος): Ζωντός, Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Θωμάς, κούρτης, Φωτιάς, Σταμέλος, (80' Ιωαννίδης), Τσαλιαγκός Β (65'Κοντραζίου), Τσαλιαγκός Γ, Μανδράκας (90' Μ. Λύκος)