Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο μηδέν έμειναν ΑΕΚ Χαλκίδας και ΑΟΝ Αρτάκης

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στο Ενωσιακό ανάμεσα στην ΑΕΚ Χαλκίδας και τον ΑΟΝΑ βάζοντας φωτιά στην βαθμολογία σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στον ΑΟΝΑ που στάθηκε καλά και μάλιστα διαμαρτύρεται για ένα γκολ που σημείωσε στο 45' και ακυρώθηκε σαν οφ σάϊτ.
Στο 8' ο Τουρκοχωρίτης στην προσπάθεια του να αποκρούσει παραλίγο να στείλει την πάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο Ευαγγελινός έσωσε την εστία του.
Άλλη μια σημαντική στιγμή είχε η ΑΕΚ στο 43' όταν ο Σεϊναράς βρέθηκε απέναντι στον Ευαγγελινό, τον πλάσαρε αλλά  ο γκολκίπερ του ΑΟΝΑ έσωσε και πάλι την εστία του.
Η φάση του αγώνα έγινε στο 45' όταν ο Γκογκομήτρος έπιασε μακρινό σουτ, απέκρουσε ασθενώς ο Μόνος και ο επερχόμενος Μαστροκώστας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ένα γκολ που ακυρώθηκε σαν οφ -σάϊτ ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αρτάκης μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 65' είχε την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να καταφέρει να την αξιοποιήσει. Η συνέχεια ανήκε στην ΑΕΚ που ανέβασε απόδοση και απείλησε την εστία του Ευαγγελινού.
Στο 75' δυνατό σουτ του Ευγγελινού απέκρουσε ο Ευαγγελινός και απομάκρυνε ο Τουρκοχωρίτης.
Τελευταία φάση στο 86' όταν ο Μπασούκος έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή αλλά πρόλαβε ο Ευαγγελινός και μπλόκαρε την τελευταία στιγμή.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Μονος - Μεταξας - Παπαδεδες - Μπισμπισκοπουλος - Τσουτης - Παριανος - Μπασουκος - Ξυφαρας - Κοντογουλιδης - Πατσατζογλου - Σεινταρασι  ( Επαιξαν και οι Πολυχρονης - Γιγας - Μπελιτσος )




ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ  Ευαγγελινος - Μουντριχας - Μπαλαμπανης - Πεππες - Τουρκοχωριτης - Ζαχαριας - Λουκας - Καραχαλιος - Γκογκομητρος - Τσαλμας - Μαστροκωστας  ( Επαιξαν και οι Ζησης - Κυρηκος )