Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΧ-ΑΟ Λεβάντε 4-0 : Συνεχίζει 3 μήνες αήττητος

Η Χαλκίδα διεύρυνε το αήττητο σερί της το οποίο καλά κρατάει από το τέλος Νοεμβρίου. Οι "νερατζούρι" για έναν ακόμα αγώνα ήταν αρκετά βελτιωμένοι και ανεξάρτητα από τη μικρή δυναμικότητα του αντιπάλου, έδειξαν ότι είναι ομάδα με αρχή και τέλος και επιπλέον ότι μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτητα. Πρωταγωνιστής της εβδομάδας ήταν ο Σταματάκος που πρώτα δημιούργησε, την αναμπουμπούλα, μεσοβδόμαδα φρόντισε με τη στάση του να κλείσει το ζήτημα και σήμερα μπήκε στο γήπεδο και πέτυχε δυο γκολ υπενθυμίζοντας πόσο πολύτιμη μονάδα είναι,

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς ο ΑΟ Λεβάντε με τις δυνατότητες που έχει θυμίζει ομάδα τοπικού πρωταθλήματος. Με δυσκολία οι ποδοσφαιριστές του περνούσαν τη σέντρα και άλλαζαν 3-4 φορές τη μπάλα. Το σκορ άνοιξε στο 21΄ ο Σταματάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τη ποινή είχε κερδίσει ο ίδιος ένα λεπτό νωρίτερα και την υπόδειξη του Ξηρογιάννη αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Τρια λεπτά αργότερα από αίστ του Λ. Στασινόπουλου στο κενό χώρο, ο πρώτος σκόρερ της Χαλκίδας πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Στο 51΄ο Σεχολάρι σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση, και στο 61΄πάλι ο ίδιος παίκτης είχε χαμένο τετ-α-τετ. Μετά από φάση διαρκείας στο 65΄έγινε το 3-0 από ωραίο πλασέ του κορυφαίου Τσατσαρή από ασίστ του Σταματάκου και στο 77΄ο Σεχολάρι με πλασέ έκανε το 4-0 ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της Χαλκίδας. Εννιά λεπτά νωρίτερα ο Σεχολάρι κέρδισε και την αποβολή του γκολκίπερ της ομάδας της Ζακύνθου όταν τον πέρασε και αυτός τον ανέτρεψε.

ΑΟ χαλκίς (Μ. Σεροπιάν): Ντουμάνης, Δ. Στασινόπουλος, Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος,Λ. Στασινόπουλος (51΄Μπακομήτρος), Σταματάκος, Σεχολάρι, Σπανός (63΄Σικαλιάς), Ντελέκος (75΄Αποστολόπουλος), Τσατσαρώνης

ΑΟ Λεβάντε (Ν. Μαβίδης): Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης,(67΄Πυλαρινός), Γεωργούσης, Μαρίνος (75΄Μπελερής), Δουμουράς, Ρόκο, Παππάς, Μπινιχάκης (54΄Πατσιαβούρας), Μαρούδας, Στουπής, Νινιός.