Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κορυφή με χρώμα ερυθροκίτρινο

Ο ΑΟΝΑ πήρε τεράστιας σημασίας νίκη μέσα στην Αυλίδα με 1-0 και σκαρφάλωσε μόνος στη κορυφή του βαθμολογικού. Η ομάδα του Τάσου Ταυταρίδη με ωριμότητα και υπομονή στο παιχνίδι της κατάφερε να εκμεταλλευθεί ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων με τη συμπλήρωση μια ώρας αγώνα, το κράτησε μέχρι το τέλος και 6 στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος στρογγυλοκάθησε στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η ήττα αυτή ήταν οδυνηρή για την Αυλίδα που τη κρατά στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που μετά και την αποχώρηση του Ηρακλή Ψαχνών από το πρωτάθλημα οδηγεί απευθείας στη Β΄ κατηγορία.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς η σκοπιμότητα, η δύναμη και το πάθος κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Στο πρώτο 45λεπτο  ρυθμός δεν υπήρχε και οι περίπου 400 φίλαθλοι παρακολούθησαν αγώνα κέντρου με λίγες καλές φάσεις. Στο 13΄ένα καλό σουτ του Μαναρίτσα έφυγε άουτ, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 20΄ με το σουτ του Ζαχαριά να φεύγει έξω από την εστία του Ντελέκου.

Η εικόνα έγινε καλύτερη στην επανάληψη με την ομάδα από το Βαθύ να δημιουργεί μια καλή φάση στο 51΄μετά το κλέψιμο της μπάλας από τον Χιούσκα στο χώρο του κέντρου, αλλά το τελείωμα του Μαναρίτσα ήταν άστοχο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης μπήκε στο 61΄, όταν αμυντικοί και Ντελέκος δεν συνενοήθηκαν σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Τσαλμά που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδραση κάνοντας το 0-1. Στο 83΄είχαμε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αντιδρά σωστά στο καλό σουτ του Καραχάλιου και να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά η Αυλίδα έχασε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό την ισοπαλία, όμως ο Ελευθερίου στο 84΄και ο Μαναρίτσας στο 90΄ από το ύψος του πέναλτι πλάσαραν λίγο έξω από τα δοκάρια του Ευαγγελινού. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους πρωτοπόρους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους.

Άριστη διαιτησία από τον Βρακά και τους βοηθούς του Πριόνα και Στρουμπούλη.

ΑΟ Αυλίδας (Ν. Ρόγκας): Ντελέκος, Τζαφέρος, Μπαλόζι, Κουτσαυλής, Καρλατήρας, Χιούσκα (81΄Μπούρικας), Λεονάρντο (60΄Γιαλός), Κάκιος, Ελευθερίου, Βαρσαμάς (79΄Βισβίνης), Μαναρίτσας

ΑΟΝΑ (Τ. ταυταρίδης): Ευαγγελινός, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Πεππές, Βουγιούκας (64΄Ανέστης), Ζαχαριάς, Λούκας, Καραχάλιος (90΄καλαβρός), Κηρύκος, Τσαλμάς (86΄Ζήσης), Τουρκοχωρίτης

Γ. Κικίδης