Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ.Σ Κύμης: Η φιλοδοξία μόνη της δεν φθάνει

Του Γιάννη Νερούτσου
Περάσαμε ήδη τον πρώτο γύρο και η ομάδα μπάσκετ της Κύμης μοιράζεται την δεύτερη θέση με τον Εθνικό πίσω από τον εντυπωσιακό Φάρο που έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό με τον ΠΑΟ. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από την πορεία της ομάδας του Β.Μπρατσιάκου είναι αμφιλεγόμενες.
Στα ντέρμπι η ομάδα παρουσιάστηκε αδύναμη και ανέτοιμη ενώ στα υπόλοιπα ματς έκανε επίδειξη δύναμης.Και βέβαια δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία το γεγονός της έλλειψης τώρα του Ψαθά και τις προηγούμενες αγωνιστικές του Σιγκούνα και του Μιλόσεβιτς.Μια ομάδα όταν έχει τόσο υψηλούς στόχους δεν μπορεί να βασίζεται σε έναν ή δύο παίκτες,άλλωστε αν κάτι έχει να υπερηφανεύεται η ομάδα της Κύμης είναι το μεγάλο βάθος πάγκου που διαθέτει.

Στα συν μέχρι τώρα σίγουρα η έδρα της΄που παρά την πρόσφατη ήττα από τον Προμηθέα σίγουρα αποτελεί κόσμημα για την Α2,πράγμα που παραδέχονται και όλοι οι αντίπαλοι .Στα μείον φυσικά οι τρεις κακές ήττες στα ντέρμπι και μάλιστα οι δύο από Ερυθραία και Προμηθέα ίσως αποβούν καθοριστικές στην τελική φάση των πλέι οφ.Εκεί όπου οι τέσσερις ομάδες από 2η μέχρι 5η θέση θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην Α1.

Έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα όλα σχεδόν τα ματς της Κύμης και αυτό που μας βγάζει η ομάδα είναι η μεγάλη δίψα για διάκριση αλλά και η κοιλιά που επιδεικνύει σε καίρια σημεία χωρίς την απαιτούμενη διάρκεια στο παιχνίδι της. Ίσως ο Βασίλης Μπρατσιάκος θα πρέπει να ρίξει το βάρος σ΄αυτόν τον τομέα όπως και σ' εκείνον της ψυχολογίας ειδικά όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ και κυνηγάει την ανατροπή.

Ένας γύρος είναι πάρα πολύς ακόμη μέχρι το τελικό ξεκαθάρισμα και ας ελπίσουμε πως ένα όνειρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια φαινόταν απατηλό να γίνει επιτέλους πραγματικότητα,μιας και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα γι' αυτό όπως οικονομικές δυνατότητες αλλά και αγωνιστική φιλοδοξία που όλοι ελπίζουμε να μην παραμείνει απλά μια καλή πρόθεση και τίποτε περισσότερο.......
                                                                                                                      ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ