Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με νίκη πέρασε η ΑΕ Ιστιαίας από τα Ζάρκα

Νικηφόρα πέρασε η ΑΕ Ιστιαίας μέσα από τα Ζάρκα σε ένα αγώνα που στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μοιρασμένος αλλά με την Ιστιαία να έχει τις φάσεις και να καταφέρνει με ένα γκολ που σημείωσε στο ημίωρο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που την έφεραν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας . Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Ζάρητρα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην διεκδικήτρια του τίτλου.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να κάνουν δυο επισκέψεις στην εστία του Καρατσόλια, την μία με σουτ του Πέππα στο 2' που μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Ιστιαίας και την άλλη στο 5' με μακρινό σουτ του Γκίκα άουτ.
Στο 9' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με πλασέ πάνω στην κίνηση του Μιχαήλ που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 13' πλασέ του Μαντασά Σπ μπλόκαρε ο Καρατσώλιας ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαστάθηκε από τον Μπιμπάϊ.
Στο 24' πλάγιο σουτ του Ανέστη Χρ έφυγε ελάχιστα άουτ
Στο 27' η ΑΕ Ιστιαίας άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση αράουτ ο Χρ. Ανέστης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Τόρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 0-1.
Μετά το γκολ η ομάδα της Ιστιαίας είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε φάσεις.
Στο 30' εκτέλεση φάουλ του Ανέστη πέρασε άουτ.
Στο 32' ο Τόρα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ δυνατό σουτ του Στεργίου.
Στην επανάληψη με το ξεκίνημα η Ιστιαία έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Μερκούρι ο Μιχαήλ πλάσαρε από κοντά ο Τόρα απέκρουσε, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και την μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Ζαράκων.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς απειλές και στις δυο εστίες.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την πολύ καλά στημένη άμυνα της Ιστιαίας.
ΑΟ Ζάρητρα: Χαρ. Γεωργίου
Τόρα, Πιλάτης, Μίχας, Μάλλιος (39' Παναγιώτου Ν), Αποστόλου, Μαντασάς Σπ., (80' Ανδρέου), Πάλλης ((68' Σπανός), Πέππας, Γκίκας, Μαντασάς Β, Καλιοντζής.
ΑΕ Ιστιαίας: Αθ. Γουρνάς
Καρατσόλιας( 13' Μπιμπάϊ), Μερκούρη, Καλίτσης(74' Γιουκάϊ), Βασιλείου, Τόουφρε, Στεργίου Ηλ, Στεργίου Αργ, Ηλιόπουλος(68' Μπιμπάϊ), Ανέστης Β, Ανέστης Χρ, Μιχαήλ.

>