Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χωρίς γκολ ο αγώνας στην Λάμψακο

Ο Ελλήσποντος αν και έπαιζε  με αριθμητική υπεροχή γι 15 λεπτα και πλέον (στο 75΄ και στο 80' δύο αποβολές του Μακρή και του Σειντόπουλου),δεν κατάφερε να χαρίσει την νίκη στην γιορτή των ερωτευμένων στους πολυάριθμους οπαδούς του που του την ζητούσαν επιτακτικά μέχρι το τελεύταιο σφυριγμα του αγώνα.
Το τελικό 0-0 αφήνει μια πίκρα στους φηπεδούχους του Ελλήσποντου αντίθετα με τους
φιλοξενούμενους του Αυλωναρίου οι οποίοι κάτι παραπάνω απο ικανοποιημένοι έφυγαν απο το γήπεδο της Λαμψάκου.
Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα θα μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να είχαν προηγηθεί όταν νωρίς -νωρίς μόλις στο 6' είχαν κάθετο δοκάριμετά απο εξαιρετικό σούτ πανω στην κίνηση του Φραγγή.Ο Δήμου ο Ηλίας στο 37' έπιασε ωραίο αριστερό σούτ όμως ο Βασιλείου πετάχτηκε εντυπωσιακά κι έδιωξε.
Στο 49' ο Δήμου πάλι απέναντι απο τον Βασιλείου νικήθηκε για άλλη μια φορά ,για να απαντήσει ο Ελλήσποντος στο 51' και 53' με δύο καλές ευκαιρίες από τους Γεωργίου και Καμπιώτη αντίστοιχα.Στο 75' ήρθε η πρώτη κόκκινη του Μακρή κα 5 λεπτά αργότερα του Σειντόπουλου.Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν κάτι απο Χίτσκοκ με τους οπαδούς των γηπεδούχων να παρακαλούν τους παίκτες τους να τους χαρίσουν το γκόλ δώρο λόγω της ημέρας των απανταχού ερωτευμένων.
Ελλήσποντος
Βασιλείου,Κλιόπουλος Χρ,Καρβέλας,Γεωργίου,Κολιόπουλος Κ,Αγγελάκης(55'Νικολάου),Λαζρί(75'Οικονόμου),Τζαφέρος,Αργύρης,Καμπιώτης,Κολίοπουλος Βασ.
Αυλωνάρι
Πετράκης,Κόκκος,Μπρεγκανάκου,Καραμπίνης,Φρυγανάς,Βασιλέιου Β (94'Κοτρόζος),Σειντόπουλος,Μακρής,Βασιλείου Δ(65'Ζέρβας)Δήμου Ηλ,Φραγγής(70'Βογιατζής)

                                                                                             









              ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ