Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικητής ο ΑΠΚΟ Δροσιάς στο ντέρμπι παραμονής (Φωτορεπορτάζ)

Σε ένα σημαντικό ντέρμπι παραμονής στην Α΄ Κατηγορία, ο ΑΟ Αιδηψός δεν κατάφερε να κερδίσει την πίεση του ΑΠΚΟ Δροσιάς και έτσι πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για υποβιβασμό.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες και εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα της άμυνας της Αιδηψού, κατάφεραν να βρουν χώρο και να πετύχουν τα δυο τέρματα.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς μετά τα πρώτο 25λεπτο και αν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και οι φιλοξενούμενοι έμοιασαν να κουράζονται στο τελευταίο μισάωρο, δεν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα.
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έμοιασαν να επηρεάζονται από την πίεση της σημασίας του αγώνα και να υποπίπτουν σε παραπτώματα που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί και έτσι να έχουν και διαφορετικό αποτέλεσμα.
Πολύ σημαντική η παρουσία του Αντωνιάδη ο οποίος ήταν πανταχού παρών, σχεδόν μέσα σε όλες τις καλές φάσεις της Δροσιάς.

Φάσεις του αγώνα

11΄ Ο Αντωνιάδης μπαίνει μόνος μέσα στην περιοχή και τετ α τετ με τον Μυλωνά στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο.
24΄ Δυνατό σουτ του Χρ. Φώτου απο τη γωνία της μεγάλης περιοχής και ο Οικονομίδης με δυσκολία διώχνει με τα δάχτυλα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, τελικά, η άμυνα έδιωξε την μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος.
30΄ Ο Κυπιώτης μπαίνει στην περιοχή,  ο Μυλωνάς βγαίνει για να το κόψει αλλά εκείνος σουτάρει και η μπάλα τερματίζει στα δίχτυα περνώντας κάτω απο πόδι αμυνόμενου, 0-1.
41΄ Ο Σεχάι με κεφαλιά δίνει στον Αντωνιάδη αριστερά, στο όριο της μεγάλης περιοχής και εκείνος στέλνει την μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο.
42΄ Ο Ψύλλος κερδίζει πέναλτι αφού ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο Νίκος Αναγώνστου το εκτελεί πετυχημένα, φέροντας το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
44΄ Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, αφού σε μια φάση διαρκείας δέχτηκαν το δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα ο Αντωνιάδης σεντράρει στον Τρίκα  που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο κάθετο του Μυλωνά, η μπάλα επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο και σε κάποιες κόντρες που ακολουθούν, ο Σβεντζούρης αντρέπει τον Κάραλη μέσα στην περιοχή, τραβώντας τον απο την φανέλα. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος ο Κάραλης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά και δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του, 1-2.
46΄ Ο Χρ. Φώτου εκτελεί γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα παράλληλα στην γραμμή του τέρματος και τερματίζοντας  σε πλάγιο.
80΄ Ο Καπλανάι βλέπει δεύτερη κίτρινη για ανατροπή αντιπάλου του και αφήνει την Αιδηψό με 10 παίκτες.
82΄ Ο Αντωνιάδης μπαίνει απο αριστερά, δίνει στον Lifo που βρίσκεται τετ α τετ με τον Μυλωνά, σχεδόν τρία μέτρα απο την τελική γραμμή. Το πλασέ που εκτελεί τερματίζει πάνω απο το οριζόντιο, χάνοντας την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ πιο χαμηλά, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΑΟ Αιδηψός (Πατσούρας)
Μυλωνάς, Αυγέρης (36΄ Αναγνώστου Μ Α), Σβεντζούρης, Δημητρίου, Χρήστου, Καπλανάι, Μπιμπάι, Φώτου Κ, Ψύλλος (54΄ Βασιλείου), Φώτου Χ (73΄ Ζαχαράκης), Αναγνώστου Ν

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Μπασούκος)
Οικονομίδης, Τσούτης, Νικολάου, Ματζούνης, Κηπιώτης (76΄ Σπυρόπουλος), Κάραλης, Αντωνιάδης, Φρυγανάς, Τρίκας (67΄ Lifo), Πατρινός, Σεχάι

Διαιτητής: Βρακάς
Βοηθοί: Κοντογιαννίδης – Παραδεισόπουλος

Video με τα πέναλτι


Δείτε το Φωτορεπορταζ