Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κερδισμένη η Αναγέννηση στο ντέρμπι με τους Ωρεούς (Φωτορεπορτάζ & VIDEO με το γκολ)


Κερδισμένη απέναντι στους Ωρεούς στο τοπικό ντέρμπι, βγήκε η πρωτοπόρος Αναγέννηση Ιστιαίας που κατάφερε να φύγει απο το γήπεδο του Νέου Πύργου με τελικό σκορ 0-1 και έτσι να παραμένει μόνη στην κορυφή και να φιγουράρει σαν δίκαιος διεκδικητής του τίτλου.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού κύλισε σχεδόν αδιάφορο αλλά και σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, σε αντίθεση με το δεύτερο που μας φύλαγε το γκολ, τις φάσεις και  το ενδιαφέρον γενικά.
Και οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμό και οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχτηκαν, είχαν και διεκδίκησαν άξια την δυνατότητα να φύγουν απο το γήπεδο τουλάχιστον με μοιρασμένους τους βαθμούς.
Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι παραπονέθηκαν στο 50΄ για πέναλτι απέναντι στον Ματζωρο που του τράβηξαν τη φανέλα μέσα στην περιοχή, αλλά και με το τέλος του αγώνα, εξέφρασαν τα παράπονά τους στον κ. Βρακά για την διαιτησία του, που κατα την άποψη της ομάδας δεν ήταν καλή.
Να επισημάνουμε πως το σημερινό γκολ του Μπερμπαράι μας θύμισε πάρα πολύ αυτό που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα με το Πήλι, με μόνη τη διαφορά πως ο πορτιέρο των Ωρεών άγγιξε την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του.

   Φάσεις του αγώνα   

25΄ Ο Δούμας τροφοδοτείτε και μέσα στην περιοχή επιχειρεί σουτ που όμως, εύκολα ο Δαμάσκος μπλοκάρει.
30΄ Απευθείας φάουλ του Μπερμπεράι βρίσκει στο τοίχος και η μπάλα βγαίνει λίγο έξω απο το κάθετο του Μαυρούτσικου.
35΄ Ο Ασαμόα σουτάρει απο πλάγια θέση και ο Μαυρούτσικος διώχνει σωτήρια με γροθιές.
46΄ Οι γηπεδούχοι μπαίνουν δυναμικά στο γήπεδο και ο Δούμας παίρνει την μπάλα και το δυνατό σουτ που εκτελεί, διώχνει με εκπληκτική ενέργεια ο Δαμάσκος σε κόρνερ.
48΄ Ο Μπερμπεράι αναλαμβάνει για μια φορά ακόμα να εκτελέσει φάουλ απο καλή θέση και η μπάλα κατευθύνετε στα δίχτυα του Μαυρούτσικου που την βρίσκει με τα ακροδάχτυλα, όμως χωρίς αποτέλεσμα, μιας και τελικά αυτή δε του κάνει τη χάρη και τερνατίζει στα δίχτυα του, κάνοντας το 0-1,  τελικό σκορ του παιχνιδιού.
50΄ Ο Μούστος μπαίνει στην περιοχή αλλα κόβεται πιθανότατα με τράβηγμα της φανέλας του. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι.
63΄ Πολύ καλή ευκαιρία για τους Ωρεούς χάνεται, όταν ο Μούστος σουτάρει μέσα στην περιοχή, αλλά ο Δαμάσκος με ωραίο μπλοζόν διώχνει σε κόρνερ.
75΄ Σουτ του Δ. Πατή απο το ύψος της μεγάλης περιοχής καταλήγει πάνω απο το οριζόντιο.
77΄ Ο Κουκούρας δίνει στον Μπερμπεράι που μέσα στην μικρή περιοχή βρισκει την μπάλα με άλμα στον αέρα, εκείνη όμως αναπηδά στο έδαφος και τερματίζει πάνω απο το οριζόντιο του Μαυρούτσικου.
83΄  Άλλο ένα απευθείας φάουλ του Μπερμπεράι, διώχνει με γροθιές ο Μαυρούτσικος.
93΄ Ο Μπλέτσας που μπήκε σαν αλλαγή, διεκδικεί και κερδίζει την μπάλα που την στέλνει πάνω απο το οριζόντιο του Δαμάσκου.
(Θα ακολουθήσει   ΠΛΟΥΣΙΟ  φωτορεπορτάζ )

ΑΟ Ωρεών
Μαυρούτσικος Δ, Παυλάκης, Ματζώρος, Γιουκάι, Τριανταφύλλου (89΄ Μπλέτσας), Πατσής Δ (89΄ Γιουκάι), Μούστος, Δούμας, Μαυρούτσικος Φ, Χαντζής, Ρεσούλη

Αναγέννηση Ιστιαίας (Σπίντζος)
Δαμάσκος, Αφένδρας, Τζαφεράι, Παπανδρέου, Γλύκος, Σταματούλας, Κουκούρας (91΄ Λεκοσιώτης), Σιάνος, Πολίτης (85΄ Πετής), Μπερμπεράι ( 95΄ Θεοδώρου), Ασαμόα

Δείτε το ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορταζ



Δείτε το γκολ του Μπερμπεραι (0-1)