Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασε ο Όλυμπος από το Νεοχώρι

Σημαντική νίκη στην δύσκολη έδρα του Νεοχωρίου σημείωσε ο Όλυμπος Γυμνού με 1-0 επί του Νηλέα, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,αλλά και οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ του πρώτου ημιώρου και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς που τους κρατά στην κορυφή της Βαθμολογίας.
Με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή ξεκίνησε ο αγώνας και στο 15' απείλησαν την εστία του Μωραίτη χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο 15' πλασέ  από καλή θέση του  Ζωντού έδιωξαν οι αμυντικοί του Ολύμπου σε κόρνερ.
Στο 23' στην πρώτη επίθεση των φιλοξενουμένων στα καρέ του Κότσαρη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από κόρνερ ο Κοτρογιάννης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 εκμεταλλευόμενος αδράνεια των αμυντικών.
Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 44' ο Κότσαρης μπλόκαρε κόντρα μετά από σουτ.
Στο 45' ο Μωραίτης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά του Σαμαρά από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία στο 51' να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή πλασέ.
Στο 53' εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Σαμαρά Στ. πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μωραίτη.
Στο 56' ο Όλυμπος απείλησε με μακρινό σουτ του Ζαχαριά που έδιωξε στην συμβολή των δοκαριών ο Κότσαρης.
Στο 60' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σαμαράς Ι έστειλε με κεφαλιά ελάχιστα άουτ την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μωραίτη.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό αλλά η άμυνα του Όλυμπου κράτησε μακριά από την εστία του Μωραίτη τους επιθετικούς του Νηλέα.
Μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 80'δυνατό σουτ του Παγώνη ελάχιστα άουτ.
Στο 81' αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη ο Σαμπάνης Θ του Νηλέα και ο Αργύρης του Όλυμπου, αφήνοντας με δέκα παίκτες τις ομάδες τους.
Εξαιρετική η διαιτησία του Γ. Σέγκου και των βοηθών του Σπανού και Αργύρη.
Νηλέας Νεοχωρίου: Σπ. Κατσινής
Κότσαρης Κ, Τσόκας, Μάστορης, Τσαλιαγκός (10' Μαστροκώστας), Κότσαρηε Γ, Παγώνης, Ζωντός, Σαμπάνης Θ, Σαμαράς Ι, Τούντας, Σαμαράς Στ.
Όλυμπος Γυμνού: Ρωμανός.
Μωραίτης, Κιούσης, Σακκής, Ρουμπής, Ξουρής, Βεσέλι, Αργύρης, Σταματούκος, Κοτρογιάννης, Κούτουλς (71' Πάττας), Ζαχαριάς (83' Σκεμπές).

>