Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην ΑΕΚ ο Μαντζουρανάκης του Αίολου Κριεζών

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Γιώργος Μαντζουρανάκης από τον Αίολο Αλιβερίου μετακομίζει στην ΑΕΚ


Η «Ενωση» απέκτησε τον 14χρονο εξτρέμ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 10 Ιουνίου του 2002 και προσθέτει στις ακαδημίες της ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο Ματζουρανάκης από τις αρχές Αυγούστου θα αφήσει τον Οξύλιθο Κύμης  όπου μεγάλωσε μαζί με την οικογένειά του για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, αφού θα ενταχθεί στην Κ15 της ΑΕΚ. Η «Ενωση» από τις 8/8, όταν και ο μικρός θα φτάσει στα Σπάτα, θα αναλάβει την διατροφή, διαμονή και εκπαίδευση του παίχτη.

Το νέο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίολο Αλιβερίου, την ακαδημία του Βαγγέλη Ντόβολη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συνεργασία με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού! Υπό τις οδηγίες του… δασκάλου του Βαγγέλη Ντόβολη ο «Μαντζού», όπως των αποκαλούν οι φίλοι του και συμπαίκτες του στον Αίολο, έμαθε τα πρώτα μυστικά του ποδοσφαίρου και με μεγάλη εργατικότητα κι αφοσίωση ξεκίνησε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Η θέση του πάνω στο χορτάρι είναι αριστερό εξτρέμ, όμως χάρη στην ταχύτητα και την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που διαθέτει μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ… ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Με δεδομένο ότι ο Αίολος Αλιβερίου έχει συνεργασία με τις ακαδημίες του «τριφυλλιού» ο Μαντζουρανάκης ήταν μέσα στις βασικές επιλογές και του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», μετά από δύο δοκιμές (η πρώτη έγινε τον Δεκέμβρη σε φιλικό στη Λεωφόρο), ξεχώρισαν υπό το βλέμμα του Γιάννη Σαμαρά τον 14χρονο, όμως άργησαν να πάρουν την οριστική απόφαση. Αντίθετα, ο προπονητής της ΑΕΚ στην Κ14, Αγγελος Χατζόπουλος, μαζί με τον σκάουτερ των «κιτρινόμαυρων» Μιχάλη Βλάχο κινήθηκαν πιο γρήγορα κι απέκτησαν τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό. Το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών της ΑΕΚ είχε παρακολουθήσει και σε τοπικά παιχνίδια τον Μαντζουρανάκη κι είχε εντυπωσιαστεί από το ταλέντο του.

Στο «Young Talents Tournament» που έγινε στην Πρέβεζα (30/6-3/7) ο Μαντζουρανάκης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Αίολου Αλιβερίου κι ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους. Μάλιστα, η ομάδα του κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο που δημιουργήθηκε με ομάδες Κ15. Ο Μαντζουρανάκης με τη λήξη του τουρνουά αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του που τον σήκωσαν στα χέρια. Παράλληλα, ο 14χρονος μεσοεπιθετικός εμφανώς συγκινημένος, υποστήριξε ότι «με δουλειά και ταπεινότητα επιθυμώ να διακριθώ και στη νέα μου ομάδα, την ΑΕΚ».

Πηγή: youngtalents.gr