Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Στη γενική συνέλευση ξεκαθαρίζει το τοπίο

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ΑΟ Χαλκίς καθώς η γενική συνέλευση θα κληθεί ν' αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου. Εχθές και ενώ φαινόταν ότι η μετακίνηση της Ελευσίνας στη Χαλκίδα δεν  προκρίνεται από κανέναν η ιδέα βρήκε υποστηρικτές και προφανώς η διοίκηση θα ζητήσει τη γνώμη των μελών σε συγκεκριμένο ερώτημα που θα τους θέσει.

Το εγχείρημα όπως το "eviagoal" ανέφερε  και σε προηγούμενο δημοσίευμα του είναι πολύπλοκο καθώς αφορά μετακίνηση του Πανελευσινιακού στη Χαλκίδα και όχι απορρόφηση του από τον ΑΟ Χαλκίς.

Πολύ σημαντική παράμετρος επίσης είναι ότι ο ΑΟ Χαλκίς θα υπάρχει παράλληλα με τον Πανελευσινιακό και θα (πρέπει) συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής με άλλη διοίκηση που θα αναζητηθεί. Μετά από έναν χρόνο και αφού οι Ευβοιώτες παράγοντες έχουν εξασφαλίσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Ελευσίνας θα αλλάξουν την ονομασία της ομάδας μάλλον σε Χαλκίδα ή κάτι παρόμοιο, ενώ άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η τύχη του κανονικού ΑΟ Χαλκίς.

Επίσης θα προκύψουν πολλά ακόμη ζητήματα όπως αν οι φορείς και φίλαθλοι της πόλης αγκαλιάσουν μια ομάδα που θα έχει όνομα ξένης πόλης μόνο και μόνο επειδή θ'  αγωνίζεται στο δημοτικό στάδιο και θα βρίσκεται στη Β΄εθνική.Μια πρώτη γεύση θα έχουμε τη Δευτέρα όταν θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο και θα αποκαλυφθούν οι τάσεις που επικρατούν.