Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Tι θα γίνει με το γήπεδο Ιστιαίας και την αίτηση της ΑΕ Ιστιαίας για αποκλειστική χρήση;


πηγή Istiaianews. Τι θα γίνει με το γήπεδο Ιστιαίας, τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει άμεσα να γίνουν και την παραχώρηση αποκλειστικής χρήσης στην Αθλητική Ένωση Ιστιαίας, ρώτησε ο Γ.Γ. της ομάδας κ. Αντρέας Αράπογλου το Δημοτικό Συμβούλιο, στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Παρασκευής 1 Ιουλίου, κάνοντας αναφορά σε σχετική επιστολή του ΔΣ και το μικρό χρονικό όριο που απομένει.


«Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες και θα δοθεί προτεραιότητα χρήσης στη Α.Ε. Ιστιαίας. Έχουμε συζητήσει και με τον κ. Ιωάννη Αναγνώστου» ανάφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σελίμης.

«Η Δήμαρχος απουσιάζει, πρέπει να ενημερωθείτε για τις κινήσεις της. Έγινε εκτελεστική επιτροπή προκειμένου να συγκεντρωθούν 200.000 ευρώ για εργασίες στο νυν γήπεδο ή σε κάποιο άλλο» ανάφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κατούνης.

Να σημειωθεί πως από την πλευρά της μειοψηφίας, στην αίθουσα παρέμεινε μόνο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργία» κ. Νικόλαος Τσελίκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος του ίδιου συνδυασμού κ. Άγγελος Μυσιρλής.

Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση για ενημέρωση με την Δήμαρχο κ. Λίνα Ευσταθίου, το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Δείτε το βίντεο…