Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μια ανάσα απο την κορυφή η Σκεπαστή, 3-1 τους Ωρεούς (Φωτορεπορτάζ & Video)

Πολύ καλός  αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Νέου Πύργου για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας, μεταξύ του ΑΟ Ωρεών και της Σκεπαστής.
Ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές, αν και οι Ωρεοί σε γενικές γραμμές δεν υστερούσαν.
Μάλιστα θα λέγαμε πως το χτεσινό παιχνίδι τους ίσως να είναι το καλύτερό τους σε αυτή τη σεζόν και αν δεν  είχαν πρόβλημα στον τερματισμό των φάσεων, πιθανά να είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Εμφανής η απουσία του Γαλούπη που είναι τιμωρημένος.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και σε γενικές γραμμές ήλεγχαν το παιχνίδι.. Παρόλα αυτά η Σκεπαστή ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ και που στο δεύτερο μέρος, αν και η απόδοση της ομάδας του Ζυγογιάννη δεν άλλαξε, ανέβασε ρυθμούς και εκμεταλλεύτηκε σωστά τις στημένες φάσεις και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Ο Μούστος είναι αυτός που μείωσε το σκορ με πέναλτι.
Με το αποτέλεσμα, η Σκεπαστή βρίσκεται δεύτερη στον Βαθμολογικό πίνακα, έναν μόλις βαθμό κάτω απο την Αιδηψό και τις Γούβες.
Εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι έκαναν έντονα παράπονα στον ρέφερι για την διαχείριση των σφυριγμάτων του, αλλά και για φάση στο 74΄  που όπως λένε δεν σφύριξε πέναλτι όταν η μπάλα ακούμπησε στο χέρι  αμυνόμενου.

Φάσεις


 3΄ Η Σκεπαστή εκτελεί φάουλ και κεφαλιά του Καψάλα μπλοκάρεται όμορφα από τον Μαυρούστικο.
 5΄ Ο Μούστος εκτελεί κόρνερ για τους γηπεδούχους και η κεφαλιά του Μπλέτσα στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Μπαρμπούνη.
11΄ Ο Παριανός σουτάρει μέσα στην περιοχή και η μπάλα κοντράρει σε προβολή αμυνόμενου και βγαίνει κόρνερ.
17΄ ο Ντέντης πολύ γρήγορα μπαίνει από αριστερά και με παράλληλη μπαλιά βρίσκει τον Γερογιάννη που από  κοντά βρίσκει τα δίχτυα και ανοίγει το σκορ, 0-1.
42΄ Ο Καψάλας σουτάρει από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχή αλλά ο Μαυρούστικος αποκρούει σταθερά.
51΄ Ο Αναγνωστάκης τροφοδοτείται μέσα στην περιοχή και τετ α τετ με τον Μπαρμπούνη, σουτάρει πάνω στο σώμα του.
54΄ Δυνατό και μακρινό σουτ Ζουζουλή, με φοβερή εκτίναξη ο Μαυρούστικος αποκρούει σωτήρια.
58΄ Ο Γεωργίου εκτελεί κόρνερ για τη Σκεπαστή και η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Θαλασσινού Ι τΒ και καταλήγει στα δίχτυα, 0-2.

65΄ Ο Γερογιάννης πραγματοποιεί δυνατό σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Μαυρούστικος με τα δάχτυλα στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
66΄ Ο Ζουζουλής εκτελεί κόρνερ και ο Θαλασσινός Ι τΒ και πάλι με κεφαλιά από κοντά, κάνει το 0-3.
67΄ Ο Μούστος εκτελεί πετυχημένα πέναλτι που χρέωσε ο ρέφερι στη Σκεπατστή για χέρι αμυνόμενου και μειώνει σε 1-3.

Α.Ο. Ωρεών (Κώστας Ζυγογιάννης): 
Μαυρούτσικος, Καρατσόλιας, Σταματονικολός, Γιουκάι, Ματζώρος, Καραπάνος, Μούστος, Ρεσούλης, Παριανός, Μπλέτσας (46΄ Αναγνωστάκης), Χατζής (65΄ Φαράντος).

Α.Ο. Σκεπαστής (Βαγγέλης Μπεκάκος):
Μπαρμπούνης, Θαλασσινός Ι. τΑθ. (24΄ Κατσικόγιαννης), Γεωργίου, Καλλίτσης, Τσούπρος, Αγιασοφίτης, Ντέντης, Θαλασσινός Ι. τΒ., Καψάλας, Γερογιάννης (75΄ Ξυράφης), Ζουζουλής (91΄   Γεωργατζής Ν)

Διαιτητής: Β. Βρακάς
Βοηθοί: Δελχάς –  Παυλάτος
Δείτε VIDEO με τα ΤΡΙΑ απο τα τέσσερα γκολ του αγώνα, μετά απο το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί (κάντε κλικ στη φωτογραφία)



Δείτε VIDEO με τα ΤΡΙΑ απο τα τέσσερα γκολ του αγώνα