Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

4X4 o Αγ. Λουκάς. Νικητής στο ντέρμπι κορυφής

Ένα δυνατό αλλά πολύ όμορφο ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι πoυ βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Λουκά. Ένα παιχνίδι για γερά νευρά με πάθος, δύναμη και  με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 Ένα παιχνίδι που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αγίου Λουκά, η οποία είχε λίγο περισσότερο  πάθος για τη νίκη, αλλά και ένα Γούναρη που σήμερα είχε κατεβάσει ρολά.
Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες με τον Άγιο Λουκά να πατάει καλύτερα στο πρώτο και να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ και τα Κόσκινα να ανεβάζουν ρυθμό στο δεύτερο, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν παρά τις ευκαιρίες που είχαν.
Αναλυτικά οι φάσεις:
Στο 9ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιο Λουκά με το Γιαννούλη, όταν από κόρνερ του Μεταξά κεφάλια ψαράκι του Γιαννούλη από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 11ο λεπτό δυνατό σουτ του Γαβριήλ, αλλά εξίσου και εντυπωσιακή απόκρουση του Σακκή.
Στο 18ο λεπτό μπαλιά του Ιωαννίδη στο κενό χώρο, βγάζει το Γαβριήλ μόνο του με το Σακκή που πέφτει στα πόδια του και να αποκρούει σωτήρια.
Στο 23ο λεπτό ασυνεννοησία του Δημολιάνη Τ. με το Σακκή, πετάχτηκε πολύ ωραία ο Παναγιάρης ανάμεσα τους και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0.
Στο 30ο λεπτό πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τα Κόσκινα, όταν ο Κοκκάλας βρέθηκε μόνος του απέναντι στο Γούναρη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε  ελάχιστα άουτ.
Στο 50ο λεπτό είχαμε την εντυπωσιακή απόκρουση από το Γούναρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπασινά και στην επιστροφή της μπάλας ο Βλάχος προ κενής εστίας στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 55ο λεπτό πάλι σε εκτέλεση φάουλ από τον Μπασινά νέα εξίσου εντυπωσιακή απόκρουση από το Γούναρη, αλλά αυτή τη φορά στη επιστροφή της μπάλας βρέθηκε ο Δημολιάνης Β. με το σουτ του  να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Αγίου Λουκά.
Στο 75ο λεπτό ωραίο μακρινό σουτ του Φωτιά ωραία απόκρουση από το Γούναρη.
Στο 77ο λεπτό ωραία συνεργασία Πηλιχού  Παναγιάρη με τον τελευταίο να σουτάρει, αλλά τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 79ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τα Κόσκινα, όταν ο Κοκκάλας  βρέθηκε τετ α τετ με το Γούναρη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγίου Λουκά να λέει πάλι εντυπωσιακά όχι.
Στο 95ο λεπτό είχαμε νέα εντυπωσιακή  απόκρουση  από το Γούναρη, καθώς με το ένα χέρι  πετάχτηκε στο Γ της εστίας του, για να διώξει απευθείας φάουλ του Μπασινά.