Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Σκύρου -ΑΟ Ζάρητρα 3-2

Την νίκη και τους τρεις βαθμούς πήρε ο ΑΟ Σκύρου που επικράτησε με 3-2 επί του ΑΟ Ζάρητρα σε ένα αγώνα όπου οι Σκυριανοί προγήθηκαν δύο φορές, τα Ζάρτρα ισοφάρισαν αλλά στο 80' οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της νίκης.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν με δυο στημένες φάσεις την εστία του ΑΟ Ζάρητρα χωρίς όμως να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Στο 24' η Σκύρος άνοιξε το σκορ, όταν ο Γιαλός έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή μπήκε και πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Ο ΑΟ Ζάρητρα αντέδρασε πήρε την πρωτοβουλία και στο 41' κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετικό σουτ του  Γιάννη Παναγιώτου 1-1.
Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη  οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 57' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δαλακλίδη η μπάλα έφθασε στον Τσελεπή που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 για την Σκύρο.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 74' όταν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γ. Ντόβολης ισοφάρισε και πάλι για τα Ζάρητρα 2-2.
Στο 80' η Σκύρος πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Στεφάνου πλάσαρε η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα 3-2 για την Σκύρο.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΟ Σκύρου με 3-2 να παίρνει του τρεις βαθμούς.