Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μακρυκάπα & Αυλωνάρι έμειναν στο Χ

Χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Μακρυκάπα και το Αυλωνάρι σε ένα αγώνα που ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο και τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους και με ανεβασμένο ρυθμό αλλά και ένταση στο δεύτερο που στοίχισε από μία αποβολή σε κάθε ομάδα.
Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με την Μακρυκάπα να έχει ελαφρά πρωτοβουλία αλλά να μην δημιουργεί καταστάσεις στην εστία του Αυλωναρίου. Μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα με την πρώτη για την Μακρυκάπα μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κότσαρης να μπλοκάρει και η δεύτερη στο 43' με τον Λαθουρά που δεν μπόρεσε να κοντρολάρει σε καλή θέση κοντά στην εστία της Μακρυκάπας.
Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με το Αυλωνάρι να χάνει την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Δήμου στο 47' πάσαρε τετ-α-τετ αλλά έσωσε με τα πόδια ο γκολκίπερ της Μακρυκάπας  ενώ μετά το 55' το Αυλωνάρι είχε τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας άλλη μια ευκαιρία με τον Λαθουρά.
Στο 79' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κολιόπουλος για την Μακρυκάπα , ενώ στο 83' με δεύτερη κίτρινη και ο Γερντώνης του Αυλωναρίου.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
A.Ο Μακρυκαπας:
 Κυριακοπουλος Π ,Κολιοπουλος Χρ, Κολιοπουλος Κ, Θωμοπουλος Σπ, Χασανδρας Χρ, Σηφακης Δ, Ρωμανος Π ,Σιδερης Δ,Στρατης Π (62'Κουκα Ρ/89'Βουρδανος Β) ,Μακρης Αρ, (81'Ανδριολας Στ).
Α.Ο.Αυλωναριου:
 Κοτσαρης, Δημου, Μπρεγκανακου, Κοκκος, Παπιλας, Βασιλειου, Λαθουρας, Περιβολαρης, Τσαλιαγκος, Δημου, Γεραντωντης.