Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όλυμπος -Ταμυναϊκός Χ στο 91'

Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Όλυμπου Γυμνού ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ταμυναϊκό.
Καλύτερη η ομάδα του Αλιβερίου στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο χωρίς όμως να είναι ουσιαστική. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη παρουσιάστηκε ασύνδετη μεταξύ της και ενώ ευτύχησε να προηγηθεί με ένα ωραίο γκολ του Πιλάτη στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κάπου εκεί πίστεψε ότι το παιχνίδι τελείωσε.
Έτσι βρήκε την ευκαιρία η ομάδα του Βαγγέλη του Σταματούκου  να ανεβάσει ρυθμούς να πιέσει και να πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Ντούρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αναλυτικά οι φασεις:
Στο 5ο λεπτό ωραία κάθετη μπαλιά του Μάριου του Ρέτσα στον Κωνστάντιο, αλλά το σουτ που έπιασε ο τελευταίος κοντράρισε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
Στο 13ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Όλυμπο Γυμνού, όταν ο Ρουμπής από πλάγια θέση έβγαλε ωραία σέντρα, αλλά ο Αργύρης ανενόχλητος μέσα από τη μικρή περιοχή έπιασε αέρα.
Στο 23ο λεπτό δυνατό σουτ του Σταμέλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Μωραΐτη.
Στο 29ο λεπτό ωραία μπαλιά του Ρέτσα στην πλάτη της άμυνας βγάζει το Σταμέλο μόνο του με το Μωραίτη, αλλά αυτός καθυστερεί να πλασάρει και τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί.
Στο 48ο λεπτό έπειτα από κόρνερ ο Αργύρης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής,  αλλά ο Μπασινάς που ήταν σε ετοιμότητα απέκρουσε .
Στο 53ο λεπτό δυνατό σουτ του Σίμωση πέφτει ο Μωραΐτης  στην αριστερή του γωνία και αποκρούει σωτήρια.
Στο 57ο λεπτό Κεφαλιά του Καρατζά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 58ο λεπτό έπειτα από κόρνερ ο Πιλάτης με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κεραυνοβόλησε το Μωραΐτη και έκανε το 0-1.
Στο 75ο λεπτό δυνατό σουτ του Ντούρμα, αλλά εξίσου εντυπωσιακά αποκρούει  ο Μπασινάς.
Στο 80ο λεπτό δυνατή κεφαλιά του Ξουρή από το ύψος του πέναλτι η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Ταμυναϊκού.
Στο 92ο  λεπτό έπειτα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ των παιχτών του Όλυμπου  Γυμνού λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή  είχε τελικό  αποδέκτη της μπάλας τον Ντούρμα,  ο οποίος με δυνατό και εντυπωσιακό ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στο παράθυρο της εστίας του Μπασινά κάνοντας το τελικό 1-1 .