Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την πρόκριση στους οκτώ πήρε το Αυλωνάρι στα Κόσκινα ( Βίντεο τα γκολ)

Την νίκη και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ευβοίας πήρε το Αυλωνάρι μέσα στα Κόσκινα όπου επικράτησε με 3-1, σε ένα αγώνα όπου η ομάδα του Γ, Κρόκου χωρίς να πιάσει καλή απόδοση είχε τον έλεγχο και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων σημειώνοντας δύο γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι στο πρώτο μέρος, ανέβασαν απόδοση μετά το 75', όπου είχαν δύο καλές στιγμές και  ένα δοκάρι.
Στο 11' λάθος των αμυντικών των Κοσκίνων, ο Ηλ. Δήμου τους έκλεψε την μπάλα απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε τον γκολκίπερ ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι μετά από λάθος συνενόηση  1-1.
Στο 36' το Αυλωνάρι κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλ. Δήμου δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο Αυλωνάρι 1-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν σύμμαχο τον αέρα.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι με κόντρα τον άνεμο ήταν καλύτερο και νωρίς στο 48' τριπλασίασε τα τέρματα του με γκολ που σημείωσε ο Β. Βασιλείου.
Δείτε τα γκολ του αγώνα
Μετά το 60' τα Κόσκινα πίεσαν και στο 64' είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στον αγώνα όταν ο Φωτιάς από κοντά πλάσαρε αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κότσαρη. Είχαν και δύο ακόμα καλές στιγμές αλλά ο Κότσαρης με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη.
Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι επανεμφανίστηκαν ο Καραμπίνης (μπήκε στο Β΄ μέρος) και ο Δημ. Βασιλείου που είχαν να αγωνιστούν λόγο τραυματισμών από την 1η αγωνιστική.
ΑΟ Κοσκινων: Σάκης Νικολάου:
Πανταζής, Τζίτζιρας, Φωτιάς, Δημολιάνης Τ, Κουρούπης, Βυργιώτης (Δημολιάνης Ι (Βρούκα) , Μπασινάς, Μαυρομάτης, Κοκκάλας, Βλάχος, Μπουραντάς (Λούσα).
Α:Ο Αυλωναρίου: Γ Κρόκος
Κότσαρης, Δημάς (Καραμπίνης), Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Παπίλας, Βασιλείου Β, Περιβολάρης (Μήτροου), Βασιλείου Δ, Λαθουράς, Δήμου Ηλ (Τσαλιαγκός Γ), Φραγγής