Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την πρόκριση ο Λήλας μεσα στον Αγ Λουκά

Ένα όμορφο παιχνίδι σε πολύ καλό κλίμα έγινε στον Άγιο Λουκά ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Λήλα Βασιλικού. Ανώτερη ποιητικά ομάδα ο Λήλας Βασιλικού πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλου απέναντι στην ομάδα του Αγίου Λουκά που προσπάθησε κάνοντας μια αξιόλογη εμφάνιση.
 Οι φάσεις του αγώνα:
Στο 24º λεπτό μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ ο Αυλωνιτης βρέθηκε μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 28º λεπτό ωραία μπαλιά του Μαστροκώστα στην πλάτη της άμυνας βγάζει μόνο του το Χριστιδη απέναντι στον Παναγιαρη που έπεσε όμορφα στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 30º λεπτό ωραία εκτέλεση κόρνερ του Παναγιαρη Σ. βρίσκει μόνο του το Γιαννούλη στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο τελευταίος το πλασέ που έπιασε πέρασε λίγο έξω.
Στο 44º λεπτό ωραίο σουτ του Μαστροκωστα από πλάγια θέση η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Παναγιαρη.
Στο 48º λεπτό ο Χρηστίδης μετά από βαθιά μπαλιά προλαβαίνει το Παναγιαρη Β. και με ψιλοκρεμαστό σουτ  κάνει το 0-2.
Στο 56º λεπτό ωραία σέντρα του Γιαννούλη βρίσκει ξεμαρκάριστο  τον Πηλιχό αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και απέκρουσε ο Ευαγγελινός.
Στο 87º λεπτό ωραία μπαλιά του Πηλιχού βγάζει το  Παναγιαρη Σ. τετ Α τετ με τον Ευαγγελινό που βγαίνει σωτήρια και αποκρούει με τα πόδια..
Το τελευταίο σφύριγμα  του διαιτητήβρήκε και τους 22 ποδοσφαιριστές αγκαλιασμένους να αποχωρούν για τα αποδυτήρια και τον Λήλα να προκρίνεται στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ευβοίας.