Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Του ταιριάζει το κύπελλο του Αστέρα Βατώντα

Την πρόκριση πήρε ο Αστέρας Βατώντα στην επόμενη φάση του κυπέλλου επικρατώντας της Α.Ε.Χ. με 0-2. Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι 2 ομάδες δεν κατάφεραν να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην δύναμη.
Οι παίχτες του Β.Ζέρβα κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να πάρουν την πρόκριση.
 Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι αν είχαν καταφέρει να προηγηθούν στην ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε όταν ο τερματοφύλακας του Βατώντα είπε όχι στον επιθετικό της Α.Ε.Χ. στο 24΄ίσως το παιχνίδι να είχε άλλη μορφή. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 35΄όταν μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Χρυσό και ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Χ. σύμφωνα με τον διαιτητή τον βρήκε αντικανονικά.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην απόφαση του διαιτητή να στήσει την μπάλα στα 11 βήματα.Ο Μιχαηλίδης το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Στο β΄ ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στο ρυθμό του παιχνιδιού και ο Αστέρας αφού πρώτα ο Νεσίνι δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 72΄ κατάφερε να κλειδώσει την νίκη στο 85΄ όταν ο Γιανουκάκος με πλασέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 0-2 δίνοντας στον Αστέρα την πρόκριση.