Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Απόλλων νικητής του ντέρμπι της Ερέτριας

Ο Απόλλων  ήταν ο νικητής του ντέρμπι στο Δημ. Γήπεδο Ερέτριας με 3-2 επί του Ταμυναϊκού, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι, είχαν την ουσία και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων σημειώνοντας τρία γκολ, ενώ η ομάδα του Αλιβερίου πλήρωσε τα λάθη της, πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με τα δύο γκολ που σημείωσε.
Με το ξεκίνημα του αγώνα ο Απόλλωνας στο 1' λεπτό άνοιξε το σκορ όταν ο Αγραφιώτης με εξαιρετικό σουτ πλάσαρε τον Μπασινά 1-0.
Ο Ταμυναϊκός απάντησε με μια ευκαιρία στο 18' όταν μετά από σέντρα του Μ. Αναστασίου κεφαλιά του Τσάγκου έφυγε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Τόρα.
Νέα ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό στο 25' όταν μετά από σέντρα του Β. Αναστασίου ο Σταμέλος από κοντά πλάσαρε αλλά ο Τόρα μπλόκαρε πάνω στην γραμμή.
Στο 33' στην δεύτερη επίσκεψη του Απόλλωνα ο Μώρος σέντραρε και ο Τόρα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 2-0.
Στην επανάληψη ο Ταμυναϊκός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 54' να μειώσει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κούρτη ο Σίμωσης με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-1.
Και ενώ ο Ταμυναϊκός πίεζε στο 62' ένα λάθος της άμυνας του έδωσε την ευκαιρία στον Μώρο να πάρει την μπάλα να μπει στην περιοχή όπου τον ανέτρεψε ο Μπασινάς και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τόρα αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ 3-1.
Στο 79' ο Πιλάτης από αριστερά σέντραρε και ο Σίμωσης με νέα κεφαλιά μείωσε ακόμη περισσότερο 3-2.
Στην συνέχεια παρά την πίεση του Ταμυναϊκού οι παίκτες του Δ. Βαλκάνου διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και το τελικό σφύριγμα τους βρήκε να πανηγυρίζουν έξαλα την μεγάλη τους νίκη.
Απόλλων Ερέτριας:
Τόρα, Μετσανάϊ, Φουρμούζης, Βελαέτης, Σμπιλίρης, Μπαλόζι, Ρούσος, Ντουλαβέρης, Αγραφιώτης (83' Κακος), Τόρα (88' Ωραιόπουλος), Μώρος (90' Κρεμασμένος).
Ταμυναίκός:
Μπασινάς, Αναστασίου Β, Κρόκος, Καρατζάς, Αναστασίου Ι (50' Κούρτης), Κορνελάτος, Φωτιάς, Τσάγκος, Σταμέλος (81' Ρέτσας), Σίμωσης, Κωνστάντιος (72' Πιλάτης).