Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίκαιη μοιρασιά στο Βατώντα

Στο 0-0 κόλλησαν ο Αστέρας Βατώντα με την Αυλίδα σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη.
Οι 2 ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι το τελικό 0-0 μάλλον κρίνεται δίκαιο.
Η Αυλίδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 17΄ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Καρλατήρας εκτέλεσε το φάουλ ο Κάκιος πήρε την κεφαλιά η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι αφού χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του Ντελέκου.
 Η Αυλίδα συνέχισε να πιέζει κυρίως με τα στημένα του Στέργκου χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τους γηπεδούχους.
 Μετά το 35΄ ο Αστέρας άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και στο 38΄ το σουτ του Δεληγιώργη χρειάστηκε ο Αραβανής με τα ακροδάχτυλα αφού έγλειψε και το οριζόντιο δοκάρι να μην αφήσουν τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν.
 Στο 2ο ημίχρονο είχαμε κυρίως παιχνίδι  κέντρου όμως όσο περνούσε ο χρόνος ο Αστέρας άρχισε να πιέζει.
Στο 80΄ και στο 84΄ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ όμως τόσο ο Σκούρος όσο και ο Κούκουρας δεν κατάφεραν να βρούν στόχο. Το τελικό σφύριγμα μάλλον βρήκε τους φιλοξενούμενους ευχαριστημένους με τον βαθμό εκτός έδρας παρά τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας.

Αστέρας Βατώντα:
Ντελέκος Χασαλάρι Κικίδης Ντούκα Κατσαούνης Γούναρης ( 75΄Νεσίνι) Δεληγιώργης(46΄ Σκούρος) Ξιφαράς Μιχαηλίδης(46΄Κούκουρας) Γιανουκάκος Πατερίτσας





Α.Ο.Αυλίδα:
Αραβανής Τζαφέρος Μάλιαρης(70΄Χιούσκα) Καρλατήρας Δουρδουβέλας Κάκιος Στέργκου(90΄Λάμτσε)Καλοχωρίδης Ελευθερίου Χ. Κουτσαβλής Ελευθερίου Σ.(78΄ Βαρσαμάς)