Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις για την Χαλκίδα

Με ένα γκολ με κεφαλιά του Κρολ στις καθυστερήσεις η Χαλκίδα πήρε σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1 απέναντι στην Αχαική .
Ο Α.Ο.Χ. στο σημερινό παιχνίδι παρότι δεν έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων με το πάθος την αγωνιστικότητα και την επιμονή που έδειξαν οι παίχτες του στο τέλος πήρε το τρίποντο που τον ανεβάζει περισσότερο στην βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού από νωρίς όμως βρήκαν απεναντί τους ένα τοίχος που είχε στήσει ο προπονητής της Αχαικής με διπλή ζώνη άμυνας και διαρκής πίεση σε όλους τους χώρους.
 Στο 27΄ η κεφαλιά του Κρολ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 40΄ το σουτ του Τσούτη δεν βρήκε στόχο

 Στο β΄ μέρος η Χαλκίδα ευτύχησε να προηγηθεί στο 55΄ όταν ο Πολίτης σέντραρε και ο Καραμπάς με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολλή γιατί η Αχαική στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Μητακίδη ο Γεωργόπουλος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα της Χαλκίδας και έκανε το 1-1 με δυνατό σουτ.

 Στο 78΄ λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όμως ο Μητακίδης απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κωστούλα.
Στο 81΄ η Αχαική έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κωστούλα με 2η κίτρινη κάρτα.
 Η Χαλκίδα βλέποντας τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν πίεσε για το 2ο γκολ.
 Στο 81΄ ο Δρακόπουλος βγήκε προ του Βεζυρτζόγλου και μάζεψε την μπάλα ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει και γλίτωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση
Η λύτρωση.ήρθε για την Χαλκίδα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Βεζυρτζόγλου σέντραρε και ο Κρολ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους της ομάδας του στα κάγκελα για να πανηγυρίσουν  όλοι μαζί μία νίκη που η Χαλκίδα την δικαιούταν.

Α.Ο.Χαλκίς: Μητακίδης Στεργιανός Θωμάς Μπακομήτρος Καραμπάς Εμέκα Τσούτης ( 46΄Σκαθαρούδης) Ντελέκος Βεζυρτζόγλου Πολίτης Κρολ

Αχαική; Δρακόπουλος Ντάζος Στεφανόπουλος Σωτηρόπουλος Παπαδόπουλος Κωνσταντινόπουλος Μενίκου Γεωργόπουλος Κωστούλας Αγγελόπουλος( 85΄ Πετρόπουλος) Ρουμπάτος( 78΄ Δριμάλας)