Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παντριαδικός νικητής στο ντέρμπι των Μεσσαπίων 2-0 τον Ηρακλή

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Παντριαδικού στο ντέρμπι των Μεσσαπίων επί του Ηρακλή Ψαχνών με σκορ 2-0.
Η ομάδα του Αγγέλου Βογιατζή αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα (αποβλήθηκε στο 44' ο Καραντακης με δεύτερη κίτρινη κάρτα) είχε τα ψυχικά αποθέματα και την προσήλωση στο παιχνίδι και κέρδισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σχετικά εύκολα.
Από την άλλη ο Ηρακλής Ψαχνών κινήθηκε σε ρηχά νερά προβληματίζοντας τον τεχνικό του Τάκη Σπυρόπουλο.
Στο 10' ο Παντριαδικός πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν από λάθος στην άμυνα του Ηρακλή ο Καραντάκης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.
Χωρίς φάσεις κύλισε σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Παντριαδικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 30'ανάποδο ψαλίδι του Χασάνδρα Δημήτρη μπλόκαρε ο Τσαμασφύρας.
Στο 44' αψυχολόγητη  ενέργεια του Καραντάκη δέχεται δεύτερη κίτρινη Κάρτα κόκκινη και αφήνει την ομάδα του για την συνέχεια με παίχτη λιγότερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάκης Σπυρόπουλος ρίσκαρε περισσότερο βγάζοντας τους αδερφούς Μπουρναζους από το παιχνίδι και βάζοντας στην θέση τους Σκριβάνο και Ντούρμα κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική.
Από την άλλη ο κύριος Βογιατζής έκλεισε την ομάδα του αμυντικά να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, πράγμα που έγινε στο 90' όπου και κέρδισε το πέναλτι, ο Καραμπέτσος  και μετέτρεψε σε γκολ ο Χασάνδρας κλειδώνοντας την νίκη για την Τριάδα.
Δηλώσεις Αγγ.Βογιατζή:



Παντριαδικός:
Οικονομίδης, Pashai, Geriza, Γκρινιάρης, Τσαλιαγκός, Μπελίτσιος, Χασάνδρας Γ, Σιαράπης,(70'Καραμπέτσος), Τσούτσης,(85'Αρχοντούλης),Καρανάκης, Χασάνδρας Δ.




Ηρακλής Ψαχνών:
Τσαμασφύρας, Μπουρνάζος Γ(40'Ντούμας), Δούλος, Μπουρνάζος Κ(40΄Σκριβάνος του  Δ), Μαρίνος, Γκούρλας, Χασαπίδης(67' Σκριβάνος του Λ), Τουρκοχωρίτης, Μαναρίτσας,Γκάβαλης, Παπαδόπουλος.