Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μια ανάσα από την κορυφή ο Ταμυναϊκός (Βίντεο)

Μια ανάσα από την κορυφή βρίσκεται από σήμερα ο Ταμυναϊκός  που πήρε δύσκολη νίκη από την αξιόμαχη Αυλίδα με 1-0 στο Τσαρπάλειο Δημ. Γήπεδο Αλιβερίου, σε ένα αγώνα που στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος, σημείωσε το γκολ της νίκης και έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Στην επανάληψη μετά το 60' η Αυλίδα ανέβασε απόδοση και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ενώ είχε και ένα δοκάρι στο 80'.
Με τον Ταμυναϊκό να πιέζει από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε και στο 7' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σίμωση που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 19' συνδιασμός Σίμωση Κούρτη και παράλληλη σέντρα δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Σταμέλος.
Στο 31' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Σταμέλο να πλασάρει από κοντά και ο Αραβανής να αποκρούει και με την βοήθεια του δοκαριού.
Στο 38' σέντρα του Σίμωση τετ-α-τετ Σταμέλου που πλάσαρε από πολύ κοντά άουτ/
.Στο 52' διπλή ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό με Σίμωση και Κούρτη να αστοχούν.
Μετά το 60' η Αυλίδα ανέβασε απόδοση και στο 63' απείλησε τον Ταμυναϊκό με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουτσαυλή.
Στο 67' το οριζόντιο δοκάρι στέρησε από την Αυλίδα την ισοφάριση σε κεραυνό του Στέργκου.
Στο 79' εκτέλεση φάουλ του Στέργκου, κεφαλιά από κοντά του Δουρδουβέλα ελάχιστα άουτ.
Στο 86' απείλησε ο Ταμυναϊκός με δυνατό σουτ του Κούρτη που έδιξε σε κόρνερ ο Αραβανής.
Ταμυναϊκός:
Μπασινάς, Ανστασίου Β, Πιλάτης, Καρατζάς, Κορνελάτος, Κρόκος, Φωτιάς, Σταμέλος ( 71' Κωνστάντιος), Σίμωσης,Ρέτσας (57' Αναστασιου 57'), Κούρτης, (90' Λύκος Δ).
ΑΟ Αυλίδας:
Αραβανής, Τζαφέρος, Βισβίνης (89' Σαλαμής), Καρλατήρας, Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου, Καλοχωρίδης, Χιούσκα (81' Μάλιαρης), Λάμτσε, Κουτσαυλής.