Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπλακ αουτ στο τέλος για τη Χαλκίδα

Ο Παναγιωτίδης στο 4΄ των καθυστερήσεων με το γκολ που πέτυχε ισοφάρισε για την Δοξα Μεγαλόπολης σε 2-2 τον Α.Ο.Χαλκίδας και αφαίρεσε το δικαίωμα από τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν μία νίκη που θα τους ανέβαζε περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.
 Η Χαλκίδα κρατούσε στα χέρια της τη νίκη αφού είχε καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση όμως οι λιγνιτωρύχοι είχαν διαφορετική άποψη.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο σημερινό παιχνίδι με τον αέρα των τελευταίων καλών εμφανίσεων και προσπάθησαν να απειλήσουν όμως τα σουτ των Βεζυρτζόγλου στο 8΄ και Ντελέκου στο22΄ απέκρουσε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Μετά το 25΄ η Δόξα πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε στο 26΄ όμως η προβολή του Κατσαρού πέρασε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36΄ όταν ο Παναγιωτίδης τσίμπησε ωραία την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μητακίδη.
 Η Χαλκίδα ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα όταν στο 42΄ ο Πολίτης σέντραρε ο Βεζυρτζόγλου με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαλού με το στήθος την έστειλε στα δίχτυα.
Στο β΄ μέρος οι Nerazzuri μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς και στο 49΄ το σουτ του Πολίτη πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια. Η δικαίωση για τον μέσο της Χαλκίδας που έκανε  ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα του Α.Ο.Χ. ήρθε στο 51΄ όταν ο Θωμάς με σέντρα ξυράφι βρήκε τον Πολίτη που με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Η Χαλκίδα θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς στο 63΄  όμως ο Βεζυρτζόγλου νικήθηκε από τον Μακρυωνίτη.
Ενώ όλοι περίμεναν το τελικό σφύριγμα ο Παναγιωτίδης με δυνατό ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Μητακίδη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Οι φιλοξενούμενοι τέλείωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Πρίκα στις καθυστερήσεις
Ο πολυτιμότερος 
Ο Παναγιωτίδης παίρνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια του Λ.Πολίτη με τα 2 γκολ που πέτυχε

Η φάση του αγώνα
Η ευκαιρία που χάνει ο Βεζυρτζόγλου να κλειδώσει τη νίκη για την Χαλκίδα.

Μας άρεσε
Το χειροκρότημα των φίλων του Α.Ο.Χ. στο τέλος του παιχνιδιού

Α.Ο.Χαλκίς: Μητακίδης Στεργιανός Θωμάς Μπακομήτρος Καραμπάς Εμέκα( 90΄Τσούτης) Μπαλού( 85΄Λούκας) Ντελέκος Βεζυρτζόγλου(89΄ Αλμπάνης)Πολίτης Κρολ

Δόξα Μεγαλόπολης;Μακρυωνίτης Αλεξανδρής Παναγιωτόπουλος Νάνος Βασιλείου Αντωνάκας (68΄Λεβέντης) Ασημακόπουλος(50΄Πρίκας) Κατσαρός Παναγιωτίδης Λυμπερόπουλος Ν. Λυμπερόπουλος Δ.