Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα δοκάρια η Καστέλλα τα γκολ η Ερέτρια

Ο Απόλλων Ερέτριας πέτυχε μεγάλη σε έκταση νίκη με 1-6  μέσα στην Καστέλα σε ένα χορταστικό παιχνίδι με 7 γκολ και 3 δοκάρια.
Οι γηπεδούχοι εκτός από τις ελλείψεις των Κυρόπουλου,Μακρή και Μήτρου είχαν και την ατυχία να σημαδέψουν 3 φορές τα δοκάρια.
Ο Απόλλων με αρκετούς νεαρούς στη συνθεσή του εντυπωσίασε με την αποδοσή του και συνεχίζει να παραμένει αήττητος εκτός έδρας και έτσι έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με κεφαλιά του Φουρμούζη και στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Τόρα που με 2 εκπληκτικά γκολ στο 17΄ και στο 25΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 40΄ ο Αγραφιώτης κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 0-4.
Με την λήξη του ημιχρόνου η Καστέλα έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς η κεφαλιά του Μπασινά βρήκε το κάθετο δοκάρι του Τόρα.
 Στο β΄ μέρος τα γκολ και τα δοκάρια συνεχίστηκαν με την Ερέτρια να πετυχαίνει το 0-5 στο 52΄ με τον Μώρο.
Η ατυχία για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε καθώς στο 53΄ το φάουλ του Σπανού και το σουτ του Κεχαγιά στο 56΄ βρήκαν πάλι στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ερέτριας.
Ένα λεπτό μετά η Καστέλα πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Καρβελά σπάζοντας την κακοδαιμονία.
Ο χορός των γκολ σταμάτησε στο 63΄ η μπάλα όμως στάθηκε άδικη με τον Κεχαγιά που στην προσπαθειά του να διώξει την σέντρα που επιχείρησε ο Αγραφιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-6 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Καστέλλα:
Ζένελι Αναστασίου Καρβελάς Χαζαρίδης Κεχαγιάς Μπασινάς( 70΄Χρυσικός) Σπανός Πεσχήρας(26΄ Μαρίνος) Τσούτσης Τσαμίχας Βότσης
Απόλλων Ερέτριας: Τόρα Ε. Μεσανάι Φουρμούζης Βελαέτης Σμπιλίρης Μπαλόζι Ρούσσος Ντουλαβέρης( 60΄ Κακός) Αγραφιώτης Τόρα Γ.( 67΄Φραγκάκης) Μώρος ( 75΄ Ξυλάς)