Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άστοχος και άτυχος ο ΑΟ Χαλκίς

Την ήττα γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς στο γήπεδο Ν Μανωλάδας από τον ΠΑΟ Βάρδας με 2-1 σε ένα αγώνα όπου κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα της Χαλκίδας να είναι άτυχη σε ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη με το μέρος τους και πήραν την νίκη και το τρίποντο. Μετά το 55' η Χαλκίδα ήταν καλύτερη πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει νωρίς και να ξαναμπεί στον αγώνα και απλά μείωσε στο τέλος.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 4' ήταν για τη Χαλκίδα ανεκμετάλλευτη αφού ο Κωνσταντινόπουλος με ωραία απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ σε .
Στο 6' σέντρα σουτ του Αγουρίδη δύσκολα σε κόρνερ ο Ντουμάνης.
Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 7' με σουτ του Καρούτη που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Χαλκίδας.σουτ του Ανέστη.
Στο 20' με τον Σαμπανέι και πλασέ από κοντά.
Στο 34' με τον Νικολόπουλο έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Βάρδας όταν το σουτ του έφυγε μόλις άουτ .
Πολύ δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΒ στο β' μέρος και στο 47' έφτασε στο 1-0 με άπιαστο δυνατό σουτ  του Θοδωρή Σαμπανέι από το ύψος της περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη Γ.
Και το 2-0 στο 52' πάλι από τον πολύ καλό Σαμπανέι με κεφαλιά αυτή τη φορά ύστερα από πολύ ωραία σέντρα ακριβείας το.
Η βάρδα μετά είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.
Στο 67' ωραία αλλαγή παιχνιδιού Σαμπανέϊ στον Π Πολίτη και ωραία ενέργεια και σουτ έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Καραμπάς.

Στο 76' μεγάλη ευκαιρία για την Χαλκίδα όταν μετά από φάουλ,κεφαλιά Εμέκα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.
Παρά την πίεση της Χαλκίδας δεν κατάφερε να μειώσει νωρίς κάτι που κατάφερε  στο 88' με τον Ντελέκο στο τελικό 2-1.

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ: Κωνσταντινόπουλος, ΠολίτηςΠ, Αγουρίδης, Νικολόπολος, Πατάπης Ανδριέλος, Πολίτης Γ (87 Παλιάτσας),Καρούτης,Γούρμος, Φωτόπουλος ,Σαμπανέϊ (Καλογερόπουλος).

Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ
Ντουμάνης Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης(65 Τηλιόπουλος), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, ΠολίτηςΛ, Κρόλ (87 Λουκάς)