Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λευκή ισοπαλία για Ωρεούς και Δόξα Προκοπίου


Με λευκή ισοπαλία τελείωσε το ματς για την 11η  αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, μεταξύ του ΑΟ Ωρεών και της Δόξας Προκοπίου. Αν και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, τελικά καμία δεν κατέφερε να το πετύχει.
Πριν την έναξη του απιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό των ποδοσφαιριστών στο αεροπορικό δυστύχημα της Κολομβίας.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν επιβάλλει το ρυθμό τους, ξεκινώντας από νωρίς το πρεσάρισμα.

Στο 7΄ ο Γλύκος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο σώμα του Ευαγγελινού, ενώ στο 12΄ ο Μούστος έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στέλνοντας της μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η μπάλα βγήκε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ευαγγελινού σε σουτ που επιχείρησε στο 14΄ ο Καπλανάι αλλά και στο 41΄ ο Μπλέτσας.

Η Δόξα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με αρκετή πίεση στην άμυνα του Μαυρούστικου και μέσα σε δυο λεπτά έφτασε κοντά στο γκολ.
Στο 60΄ ο Κουτσουφλάκης έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο, ενώ στο 62΄ το σουτ στην κίνηση από τον Ανδρέου, με δυσκολία έδιωξε πάνω στην τελική γραμμή ο γκολκήπερ των γηπεδούχων.
Στο 65΄ ο Ρεσούλι κάνει μια ξαφνική αντεπίθεση και πλασάρει στον Καπλανάι που σουτάρει πάνω στο σώμα του Ευαγγελινού.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τη Δόξα, όταν ο Μορφούλης  στο 68΄ δίνει την μπάλα στον Λεοντή που τη στέλνει λίγο έξω από το κάθετο του Μαυρούτσικου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί

https://goo.gl/photos/Fhd5mxJvqN9rC3kk8