Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη χρυσάφι ο ΓΣ Κύμης

   Νίκη βγαλμένη από ωραία όνειρα ήταν αυτή του Γυμναστικού Κύμης επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό Τ.Καμπούρης με το εμφατικό 93-82.
Και όμως τίποτα δεν έδειχνε αυτή την εξέλιξη στο πρώτο ημίχρονο τότε που η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου προηγήθηκε μέχρι και 12 πόντους διαφορά κλείνοντας το πρώτο μισό με 45-40.
Με πρωτεργάτη τον πρώτο σκόρερ της ομάδας φέτος ,τον Χρυσικόπουλο οι Θεσσαλονικείς έκαναν πάρτι μέσα στην ρακέτα.
Η ομάδα της Κύμης με επιπόλαιες επιλογές στην επίθεση είχε σαν θεματοφύλακα των καλών προσπαθειών της έναν ψυχωμένο Τουντζιαράκη .Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε χωρίς τον Χρυσικόπουλο σε μια προσπάθεια του Σούλη Μαρκόπουλου να ελέγξει τον ρυθμό πράγμα που δεν κατάφερε.
Η αντεπίθεση της Κύμης ξεκίνησε στο 25΄όταν προσπέρασε για πρώτη φορά με 55-54 και έκτοτε οι του ΠΑΟΚ έβλεπαν την πλάτη των γηπεδούχων.

Πρωτεργάτης ο πολύ καλός Κοστόβ ο οποίος πήρε στις πλάτες του τον Γυμναστικό κάνοντας μια επική ανατροπή.Για να αποδειχθεί άλλη μια φορά εφέτος πως ο τωρινός ΠΑΟΚ είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.

Πάντως να σημειωθεί πως το κλειστό Κανήθου δεν γέμισε για ένα τέτοιο ματς δείγμα της αδιαφορίας των Χαλκιδέων για μια ομάδα που αποτελεί έναν άξιο πρεσβευτή της Εύβοιας και ένα στολίδι για τα όσα έχει καταφέρει εώς σήμερα.
Πρώτος σκόρερ της εντυπωσιακής στο β'ημίχρονο Κύμης ο Κοστόβ με 21,ενώ τον ακολούθησαν ο Ελ Αμίν με 17 ,ο Τσούπκοβιτς με 11και Σταμάτης με 9.Για τον δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ ΠΑΟΚ πρώτος σκόρερ ο Χρυσικόπουλος με 20 ενώ τον ακολούθησε ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής Σάιμπερτ με 19
Τα δεκάλεπτα:17-27, 40-45, 72-63, 93-82

Κύμη (Μπρατσιάκος): Αντεγκμπόγιε 7, Τσούπκοβιτς 11, Κοστόβ 21, Μόργκαν 9, Ελ Αμίν 17, υντζιαράκης 7 , Σιγκούνας 6 , Σταμάτης 9, Πάλμπλαντ 6.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κόνιαρης 5, Τέιλορ 9, Μιλιένοβιτς 11, Σάιμπερτ 19, Κλάντον 14, Χρυσικόπουλος 20, Τσόχλας 2, Γλυνιαδάκης 2, Καραμανώλης, Μπράιαντ.
                                                                                   ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ