Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ουσίας ο Ελλήσποντος 2-0 το Αυλωνάρι

Μετά από μιά ουσιαστική εμφάνιση ο Ελλήσποντος πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0    επί του φιλότιμου Αυλωναρίου το οποίο έχει μάθει πια να παίζει με απουσίες. Στο πρώτο ημίχρονο παρά την μέτρια απόδοση και απο τους δύο αντιπάλους οι γηπεδούχοι του κ. Καρβάλη ευτύχησαν να ανοίξουν το σκόρ ένα λεπτό πριν την λήξη μετά από ωραία προσπάθεια του Λάζρι και αφού ο σκόρερ ξεχύθηκε μπροστά μετά από αντεπίθεση.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων έφτασαν στο 2-0 στο 75΄πάλι με τον Λάζρι ο οποίος αναδείχτηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα.
'Αλλες καλές στιγμές στο μάτς είχαμε στο 7' όταν κεφαλιά του πολύ κινητικού Τόμας δεν ανησύχησε την εστία του Χατζηπαυλίδη. Στο  20 μιά κεφαλιά του Παπίλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 30'τρομερό σούτ του Κωβού η μπάλα έφυγε κόρνερ μετά από κόντρες.
Η διαιτησία των Πόγκα ,Παππά και Κοντογιαννίδη πολύ καλή.
Ελλήσποντος
Χατζηπαυλίδης, Κατσικαβάλης [76'Rica], Νάτσης, Κουσερής, Κούτρας, Νόνας, Νικολάου, Λάζρι [86'Μπακλαγεμέζης), Κωβός,Μπαιμπάκης, Στρατής [63Σιγανός]
Αυλωνάρι
Κότσαρης, Κόκκος, Φραγκής, Καραμπίνης, Λύκος, Παπίλας, Περιβολάρης, Βασιλείου Δ, Τσαλιαγκός, Βασιλείου Β, [51'Δαφνής], Τόμας [81'Μήτρου].