Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κόλλησαν στο μηδέν Καστέλλα και Ταμυναικός

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Καστέλλα και τον πρωτοπόρο Ταμυναϊκός που παρά τους δύο βαθμούς που άφησε ξέφυγε κι' άλλο στην βαθμολογία. Ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλο τον αγώνα αλλά επιθετικά δεν κατάφερε να βρει στόχο και όσες φορές πλησίασε το γκολ προσέκρουσε σε ένα εξαιρετικό Κηρόπουλο που όταν χρειάστηκε έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Στο 3' απείλησε ο Ταμυναίκός αλλά το πλασέ του Λελούδα έφυγε άουτ.
Η απάντηση από την Καστέλλα ήρθε στο 10' με τον Μήτρου που σούταρε αλλά άουτ.
Στο 18' γυριστό σουτ του Κούρτη πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κηρόπουλου.
Στο 42' ο Ταμυναϊκός έφθασε κοντά στο γκολ όταν ξαφνικό σουτ του Κορνελάτου απέκρουσε με εντυπωσιακή επάμβαση ο Κηρόπουλος.
Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς ο Ταμυναϊκός αλλά η αμυντική τακτική της Καστέλλας δεν επέτρεψε στους παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη να φθάσουν σε επιτυχία.
Μεγάλη φάση στο 76' με τον Κοκκάλα να πιάνει εξαιρετικό σουτ αλλά να διώχνει σωτήρια ο Κηρόπουλος.
Τελευταία φάση για τον Ταμυναϊκό στις καθυστερήσεις με τον Κούρτη να επιχειρεί από καλή θέση σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς γκολ και τον Ταμυναίκό να αυξάνει κι άλλο την διαφορά του από τον δεύτερο στους 8 βαθμούς.
Καστέλλα: Νίκος Κιαπέκος
Κηρόπουλος, Χαρ. Βότσης, Καρβελάς, Μακρής, Κεχαγιάς (93' Ρούσσος), Μπασινάς, Σπανός, Μάλλιαρης, Τσούτσης (79' Μαρίνος), Ορφέας Ζήσης (58' Κεραμιδάς), Μήτρου.
Ταμυναϊκός: Βαγγέλης Ντόβολης.
 Μπασινάς, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκάλας, Κορνελάτος (90' Ι. Αναστασίου), Φωτιάς, Κρόκος (75' Ρέτσας), Σταμέλος (62' Τσάγκος), Λελούδας, Κούρτης.