Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ανάσα για την Αυλίδα 3-1 τον Ηρακλή

Με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη  Ελευθερίου που πέτυχε δυο γκολ η Αυλίδα πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών με σκορ 3-1.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' όταν εκτέλεσε φάουλ ο Κουτσαυλης και ο Σωκράτης Ελευθερίου με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 40' ο Ηρακλής ισοφάρισε το παιχνίδι με σουτ του Μουτουσίδη.
Η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε για πολύ αφού στο 43'πάλι ο Ελευθερίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους παίχτες του Τάσου Ταυταρίδη .
Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου οι Αυλίδα "κλείδωσε" την νίκη όταν στο 47' ο Κουτσαυλής εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μουτουσίδη  και ο κύριος Κασομούλης υπέδειξε το πέναλτι όπου μετέτρεψε σε γκολ ο Κάκιος κάνοντας το 3-1 .
Με την νίκη αυτή η γηπεδούχοι πήραν  βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 26 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Α' Κατηγορίας της Εύβοιας.
Από την άλλη ο Ηρακλής θα διεκδικήσει το κύπελλο στον τελικό το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Λήλα Βασιλικού στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

ΑΥΛΙΔΑ (Τάσος Ταυταρίδης):
Βασιλείου, Τζαφέρος, Μάλλιαρης (66' Πρίσκος), Καρλατήρας (80' λ.τρ. Ζαζάς), Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου (89' Λιβαδείτης), Καλοχωρίδης, Κουτσαυλής, Ελευθερίου, Χιούσκα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τάκης Σπυρόπουλος): Γεωργίου, Ντούμας, Κικίδης, Μαρίνος (77'  Μπουρνάζος), Γκάβαλης, Τουρκοχωρίτης,  Δημ. Σκριβάνος, Παπαδόπουλος, Μαναρίτσας (88' Τσούμαρης), Μουτουσίδης (61' Λαλανίτης),  Σκριβάνος Π. του Λ.