Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λυτρώθηκε στην εκπνοή ο Όλυμπος Γυμνού

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Όλυμπος πέτυχε το νικητήριο γκολ που του έδωσε μεγάλη νίκη απέναντι στον Λήλα Βασιλικού με 2-1  αυξάνοντας τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Οι παίχτες του Γ.Κρόκου άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα καθώς στο 2΄ το πλασέ του Ντούρμα Δ.. βρήκε στόχο καταλήγοντας στα δίχτυα του Μαντά.
Οι φιλοξενούμενοι παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκαν πήραν μέτρα στο γήπεδο και βρέθηκαν σε 2 περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση.
Ο Μωραίτης στο 25΄ και στο 32΄ σταμάτησε τις προσπάθειες των Καραχάλιου και Ροντρίγκο αντίστοιχα.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι με το σκορ υπέρ τους προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.
Ο Λήλας ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλος αφού κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Ροντρίγκο στο 45΄.
Στην επανάληψη οι 2 ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ όμως οι τερματοφύλακες σταματούσαν κάθε προσπάθεια των επιθετικών.
Ο Όλυμπος έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 70΄ καθώς ο Μαντάς νίκησε τον Βεσέλι από τα 11 βήματα σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ντούρμας Δ. σε μαρκάρισμα αμυντικού του Λήλα.
Ενώ όλοι πίστευαν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο που φάνταζε και το πιο δίκαιο ο Κοτρογιάννης Α.σαν από μηχανής θεός στο 5΄ των καθυστερήσεων με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από σέντρα του Ζαχαριά Χ. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους της ομάδας του στους εφτά ουρανούς από την χαρά τους.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κουβούση.