Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Από ένα ημίχρονο στον Βατώντα 1-1 με τον Παντριαδικό

Ισόπαλο (1-1)τελείωσε το παιχνίδι στον Βατώντα  μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Παντριαδικού.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν  στο 15' με εξαιρετικό πλασέ του Γιανουκάκου και έλεγχαν το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου, χωρίς να επιτρέψουν την ομάδα του Παντριαδικού να φανεί επιθετικά.
Στην επανάληψη  η ομάδα της Τριάδας παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ισοφάρισε στο 65' με τον Τσούτη  με σουτ μέσα από την περιοχή και έχασε  ευκαιρίες ακόμη και να πάρει το παιχνίδι .
Πάντως δυο λεπτά πριν το γκολ του Παντριαδικού ο Βατώντας είχε δοκάρι με τον Ξυφαρά ενώ οι πράσινοι φωνάζουν και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 82' σε ανατροπή  του Κατσαούνη.
Στο 85' ο Παντριαδικός έμεινε με παίχτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κόκκινη κάρτα ο Τσαλιαγκός.
Με την ισοπαλία αυτή ο Αστέρας Βατώντα παρέμεινε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας της Εύβοιας με 21 βαθμούς και θα παλέψει για την σωτηρία του, ενώ από την άλλη ο Παντριαδικός όπου κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα φέτος βρίσκετε στην 4η θέση με 34 βαθμούς.
Αστέρας Βατώντα:(Βαγγέλης Ζέρβας)
Ντελέκος, Χασανλάρι,Τσώκος, Κατσαούνης, Ντούκα,(5'λτρ Σκούρος), Γούναρης, Πατερίτσας.Ξιφαράς, Γιαννουκάκος, Κουκουρας,(82'Ματράκας), Τζίνης, ( 69'Νεσίμι)
Παντριαδικός:(Άγγελος Βογιατζής)
Οικονομίδης, Πασχάι, Ντερίζα, Γκρινιάρης, Τσαλιαγκός, Μπελίτσος, ΧασάνδραςΓ, Σιαράπης,(63'Αρχοντούλης), Τσούτης,Καραντάκης, ΧασάνδραςΔ,(83'Βαξεβάνης).
Δηλώσεις Προπονητών