Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Είχαν κέφια οι μπέμπηδες της Α.Ε.Κ. Χαλκίδας

Με σκορ 4-2 επικράτησε η Α.Ε.Κ. Χαλκίδας του Α.Ο.Ν.Α. παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου παρόλο που από τότε έχουν αλλάξει πολλά.
Οι νεαροί του Γ.Δάβρη παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι και πήραν μία δίκαιη νίκη σήμερα αφού η επίθεση τους πέταγε φωτιές.
Από την άλλη οι Αρτακιανοί σαφώς επηρεασμένοι από τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είχαν και σε κακή μέρα την αμυντική τους γραμμή και αυτό το μαρτυρά τα 4 γκολ που δέχτηκαν.
Γρήγορο ρυθμό είχε το παιχνίδι με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
Στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Τσάμαρη στο 13΄ ο Μπασινάς δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο του Α.Ο.Ν.Α. που έδιωξε σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16΄  με πλασέ του Βρέττου ύστερα από πάσα του Σμυρναίου.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Μπασούκος δέχτηκε το μαρκάρισμα του Αναστασίου με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
 Ο Μπαλαμπάνης ευστόχησε από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-1.
 Στο 29΄ ο Μπασινάς με μία εξαιρετική προσπάθεια απέφυγε 3 αντιπάλους το σουτ όμως έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Ο Κηρύκος στο 30΄ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Γιαλού ο οποίος έδειξε έτοιμος καθώς μπλόκαρε την μπάλα.
Ένα λεπτό πρίν τη λήξη του ημιχρόνου η Α.Ε.Κ. πέρασε μπροστά στο σκορ καθώς Σμυρναίος  και,Βρέττος άλλαξαν ωραία την μπάλα αυτή κατέληξε στον Μπασινά που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.
Το β΄ μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Αρτάκη με την κεφαλιά του Ανέστη να βρίσκει στόχο έπειτα από κόρνερ του Μπαλαμπάνη και το παιχνίδι να ξεκινά από την αρχή.
Πρίν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ο Βρέττος στο 60΄ εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Τσάμαρη και με άψογο πλασέ έβαλε την Α.Ε.Κ. μπροστά στο σκορ με 3-2.
Μη έχοντας άλλη επιλογή η Αρτάκη βγήκε μπροστά για την ισοφάριση μη μπορώντας όμως να απειλήσει την εστία του Γιαλού.
Τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε ο Σμυρναίος και στο 89΄ κέρδισε το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ταψή.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος γράφοντας το 4-2 δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην μεγάλη νίκη των γηπεδούχων.
Α.Ε.Κ. Χαλκίδας:
Γιαλός Αναστασίου Γεωργάκας Σεινταράς Τζάβρας Αγγελάτος Μπασινάς( 82΄Πετρογιάννης) Βρέττος Σμυρναίος Παπαδάκης Λειβαδίτης( 90΄ Ντεγιάνης)
Α.Ο.Ν.Α. :
Τσάμαρης Μαστροκώστας Μπαλαμπάνης Ταψής Πουρνής Βούλγαρης ( 70΄ Μάτιας) Μπασούκος Κηρύκος (59΄ Γκέκας) Ανέστης  Μιχαλάς ( 90΄ Δάβρης) Κολιόπουλος