Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο Αγίου - Π.Α.Ο Λίχας 2 - 4

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Λίχα που κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Σε ένα γήπεδο ταλαιπωρημένο από τη βροχή ,οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα και πολλά γκολ.
Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό για την ομάδα του Λίχα ο Λαμπόπουλος Ηλίας  ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Αγίου από πλάγια θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Στο 54ο λεπτό ο Βασίλης Αρετσίνης έκανε το 0-2 με ένα πανέμορφο σουτ  πολύ πλάγια και έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αγίου.
Στο 70ο λεπτό ο Βαγγέλης Γοργομάτης έκανε το 0-3 για τον Λίχα όταν ύστερα από σέντρα σουτ πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 73ο λεπτό ήταν η σειρά του Αγίου να  σκοράρει. Ο Κώστας Πανταζής με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του Λίχα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ
 Στην αμέσως επόμενη επίθεση του Αγίου στο 74ο λεπτό, ο Καρύδας Θανάσης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Λίχα έκανε το 2-3
Το σκορ έκλεισε και πάλι με τον Βασίλη Αρετσίνη για τον Λίχα, όταν μέσα από τη μεγάλη περιοχή με πολύ ωραίο πλασέ έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το τελικό 2-4.

Α.Ο. Αγίου:
Σαρέλης Θ,  Δούμας Κ,  Μηλόπουλος Δ,  Στεργίου Αρ, Κερασίωτης Γ, Καζελίδης Χ, Καρύδας Αθ, Πανταζής Κ,  Παλιάνδρας Σ,  Δημουλάκης Κ,  Παλιάνδρας Δ (Σαρέλης Κ 67΄ ).

ΠΑΟ Λίχας:
Ντρέκης Α, Καλούπης Γ, Καραγιάννης Δ,  Δέδες Ν,  Ψωμοζήτης Δ,  Τριανταφύλλου Α,  Παπασταμάτης Χρ (Λαμπόπουλος Α 65΄ ) ,  Λαμπόπουλος Η,  Αρετσίνης Β,  Παπαχρήστου Γ,  Γοργομάτης Β.