Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη επιτυχία στους αγωνες Ιστιοπλοΐας στους Ωρεούς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 12 Μαρτίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδας για σκάφη κατηγορίας Optimist και Laser 4.7.
Η εκδήλωση έγινε με συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών και του Ναυτικού Ομίλου Λίμνης και τα αποτελέσματά της υπολογίζονται για την επιλογή συμμετοχής ναυταθλητών στην Εθνική Ομάδα.
Η πρώτη φάση είχε γίνει το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λίμνη ενώ στους Ωρεούς η όλη διαδικασία θα ξεκινούσε το Σάββατο 11 του μήνα. Ο πολύ κακός καιρός όμως δεν το επέτρεψε, αν και οι αθλητές περίμεναν σχεδόν μέχρι τις 18.00 για να μάθουν ότι τελικά δεν θα ξεκινούσαν.
Έτσι η εκκίνηση ορίστηκε και έγινε την Κυριακή μετά τις 10.00 το πρωί, που ευτυχώς ο καιρός βοήθησε και έδωσε την χαρά και στους αθλητές και σε όσους παρακολούθησαν, να χαρούν αυτούς τους αγώνες στους οποίους πήραν μέρος λίγο λιγότερο από 90 σκάφη.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ και δείτε Video και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.
http://diavlosnews.gr/diavlos/index.php/en/2016-07-18-09-32-17/protoselida/1233-megali-epityxia-stous-agones-istioploias-stous-oreoys