Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξάσφαιρος ο Άρης Αγ. Ιωάννη 6-0 τα Κριεζά

Εμφάνιση αντάξια ενός πρωταθλητή ομίλου έκανε ο Άρης σήμερα ενάντια στην νεανική και ταλαντούχα ομάδα του Α.Ο Κιεζών.
Στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση,ίσως,για αυτή την αγωνιστική σεζόν ο Άρης μπήκε στο γήπεδο με μόνο σκοπό να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσει του φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα δίπλα στην ομάδα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πανηγυρίζοντας παράλληλα μαζί τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε βρίσκοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0 με τον Άρη να έχει χάσει πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με πιο κλασσική ευκαιρία το πέναλτι που κέρδισε ο Αργύρης Μήτρου,εκτέλεσε ο Γ.Δροσάτος αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των Κριεζών Μπαρόλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη μπήκε εντυπωσιακά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλη ομάδα.Κόρνερ του Δ.Τσέλα,καρφωτή κεφαλιά του Λευτέρη Μήτρου στο Γ της εστίας και 1-0 για τον Άρη.
Λίγα λεπτά αργότερα υποδειγματική αντεπίθεση για τους γηπεδούχους,σουτ του Λ.Μητρου,εξαιρετική απόκρουση από τον Μπαρόλα αλλά ο επερχόμενος Μπαϊρακτάρης με πλασέ από την μικρή περιοχή έγραψε το 2-0.
Το 3-0 και πάλι από τον Λ.Μήτρου με όμορφο πλασέ.4-0 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ν.Καλαμιώτη.
Το 5-0 με το 3ο προσωπικό γκολ του Λ.Μήτρου και χατ-τρικ για τον επιθετικό του Άρη.
Τέλος το 6-0 σημειώθηκε από τον Αργύρη Μήτρου με ένα ακόμα εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ολοκληρώνοντας τον καταιγισμό των γκολ από τους γηπεδούχους.