Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καταιγίδα ήταν στην επανάληψη η Χαλκίδα 3-1 την Ερμιονίδα


Ο Α.Ο.Χ. συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του έτσι και σήμερα οι παίχτες του Α.Αυλωνίτη επικράτησαν με ανατροπή της Ερμιονίδας με 3-1.
Η Χαλκίδα  για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε αήττητη έχοντας 6ν.-2 Ισοπ. φτάνοντας τους 35 β.
Στο σημερινό παιχνίδι οι 2 ομάδες δικαιολόγησαν την βαθμολογική τους θέση αφού οι περίπου 350 φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι..
Αναγνωριστικά ξεκίνησε το παιχνίδι με την Ερμιονίδα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ της Χαλκίδας ευτύχησε να προηγηθεί στο 35΄ με δυνατό σουτ του Παπαιωάνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και έπειτα η Χαλκίδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
 Ο Στεργιανός εκτέλεσε φάουλ στο 40΄ η μπάλα πήγε συστημένη στο κεφάλι του Ανέστη που την έστειλε στα δίχτυα με τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι και τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ.
Η πίεση της Χαλκίδας έγινε αφόρητη και στο 42΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ της Ερμιονίδας ο Νώτης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ανέστης την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι και από το 45΄΄-80΄ είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή της Ερμιονίδας.
Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 60΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου ο Εμέκα πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.
Η Χαλκίδα συνέχισε να είναι ισοπεδωτική και στο 67΄ο Ανέστης με τον Βεζυρτζόγλου έκρυψαν τη μπάλα και τον τελευταίο να πλασάρει άψογα κάνονταςτο 3-1.
Ο Α.Ο.Χ. συνέχισε να πιέζει γι ακόμη ένα γκολ το σουτ του Χατζηστάμου στο 75΄ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.
Η μοναδική αντίδραση της Ερμιονίδας ήταν στο 82΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη και τον Ντουμάνη να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ.
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους Χαλκιδέους παίχτες να πανηγυρίζουν για την δίκαιη επικρατησή τους και τους Nerazzuri στις εξέδρες να ετοιμάζουν την επόμενη τους εκδρομή στο Άργος.

Α.Ο.Χαλκίς; Ντουμάνης Στεργιανός Θωμάς Μπακομήτρος Καραμπάς Εμέκα Ανέστης( 90΄ Σάμαρης) Ντελέκος Βεζυρτζόγλου (90΄ Ζυγογιάννης) Πολίτης Βαλκάνος( 71΄ Χατζηστάμου)

Α.Ε.Ερμιονίδας: Πονηρός Παναγιώτου Σαμαράς Τζιέρης Νώτης Παπαιωάνου Σκεντεράι Παλαιοπάνος  Τριμπόνιας(80΄ Σχοινάς) Αποστολίδης Σελμανάι ( 71΄Σαλταπίδας)