Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με πάθος διπλό σωτηρίας η ΑΕ Ιστιαίας στην Φιλιπιάδα

Βήμα σωτηρίας έκανε η ΑΕ Ιστιαίας που πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Φιλιπιάδα από τον Εθνικό με 2-1 σε ένα αγώνα που η ομάδα της Ιστιαίας είχε πάθος για την νίκη και έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, προηγήθηκε με 2-0
και δέχθηκε στο 80' το μοναδικό γκολ φεύγοντας νικήτρια από την Φιλιπιάδα.
Δυνατά μπήκε στον αγώνα η ΑΕ Ιστιαίας και κατάφερε στο 34' να ανοίξει το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Πανάκης με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Νικολέτου 0-1.
Νέα εκτέλεση φάουλ και πάλι του Νικολέτου στο 54' και ο Πανάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Ιστιαίας 0-2.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην συνέχεια αλλά η σωστή αμυντική γραμμή της Ιστιαίας δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εστία τους.
Κατάφεραν όμως να μειώσουν το σκορ στο 80' με γκολ που σημείωσε ο Μπαστάνης 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης που φέρνουν την ΑΕ Ιστιαίας 8 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Εθνικός Φιλιιάδας (Γιώργος Γιάννος):
Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς (82’ Τσικλίδης), Κουμπής, Τσουλιάης, Μπαστάνης, Άτσκα, Παπακίτσος (60’ Μαλάτος), Μπαλογιάννης, Μιχάλης (78’ Λέντζος)

ΑΕ ΙΣστιαίας (Λάκης Παπανικολάου):
 Δαμάσκoς, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου, Γεωργιάδης (69’ Χαραμπίδης), Ίβιτς (89’ Μακρής), Νικολέτος, Ηλιόπουλος (80’ Φυσαράκης)