Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταξιάρχης - Δόξα Προκοπίου 2-2


Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ταξιάρχης μοιράστηκε βαθμούς με την Δόξα Προκοπίου, σε έναν αγώνα που τελείωσε 2-2.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν πρώτοι.
Στη συνέχεια ο Ταξιάρχης έδειξε να κάνει την ανατροπή, αλλά τελικά η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Ένα αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη της Σκεπαστής δημιουργεί ανακατατάξεις στη βαθμολογία, δίνοντας την τρίτη θέση στη Δόξα Προκοπίου και την δεύτερη στη Σκεπαστή και με τον Ταξιάρχη να παίρνει την 4η θέση.

Τα γκολ

57΄  Με βαθειά σέντρα η μπάλα φτάνει στον Σ. Ανδρέου που με σουτ από τα όρια της περιοχής, βρίσκει τα δίχτυα του Μουρίδη ανοίγοντας το σκορ, 0-1.
67΄ Με μια υπέροχη εκτέλεση φαουλ, από τις «συνηθισμένες» του θα λέγαμε, ο Δημήτρης Δαρζέντας φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, 1-1.
75΄ Άλλη μια απευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Δημήτρη Δαρζέντα, η μπάλα βρίσκει τα δίχτυα του Αλατζά, παρά την προσπάθεια του πορτιέρε να αποκρούσει και κάνει την ανατροπή, 2-1.
76΄  Δεν κράτησε πολύ η χαρά του Ταξιάρχη, αφού ο Σ. Ανδρέου εκτελεί φάουλ έξω από τη περιοχή και ο Γ. Κουτσουφλάκης πηδάει πιο ψηλά από όπλους και με το κεφάλι καρφώνει τα δίχτυα του Μουρίδη, 2-2.

Δείτε σε Video τα γκολ και φάσεις του αγώνα αλλά και φωτορεπορτάζ, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.