Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ηρακλής άλωσε την Αρτάκη

Μεγάλο διπλό πήρε ο Ηρακλής με 0-1 μέσα στην Αρτάκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής που θα τον βοηθήσει κυρίως στο ψυχολογικό τομέα.
Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με παίχτη παραπάνω λόγω αποβολής του Μπαλαμπάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα  στο 38΄ επικράτησαν δίκαια και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αν ήταν πιο προσεχτικοί στη τελική προσπάθεια.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν νωθροί με την μεσοεπιθετική τους γραμμή να μη βρίσκεται στην καλύτερη τους μέρα.
Η Αρτάκη προσπάθησε στην αρχή του παιχνιδιού να επιβάλλει το ρυθμό της χωρίς να καταφέρνει να πατήσει περιοχή.
Μετά το 20΄ ο Ηρακλής ήταν αυτός που πήρε μέτρα στο γήπεδο φθάνοντας κοντά στο γκολ στο 25΄ με τον Τσάμαρη να μπλοκάρει το σουτ του Τουρκοχωρίτη.
Οι ψαχνιώτες συνέχισαν να πιέζουν σε 2 περιπτώσεις όμως στο 30΄ και στο 35΄ τα σουτ του Σμυρναίου πέρασαν ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Τσάμαρη.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 38΄ όταν ο Σμυρναίος σούταρε με τον διαιτητή να βλέπει οτι η μπάλα βρίσκει  στο χέρι του Μπαλαμπάνη και να υποδικνύει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον αριστερό ακραίο των γηπεδούχων.
Την εκτέλεση από τα 11 βήματα ανέλαβε ο Σμυρναίος βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή.
Στην επανάληψη ο Α.Ο.Ν.Α. παρότι με παίχτη λιγότερο ήταν αυτός που βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Μιχαλάς στο 52΄  δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε καλοζυγισμένη σέντρα του Μαντά.
Ο Ηρακλής  προσπάθησε να εκμεταλευτεί τους κενούς χώρους με την Αρτάκη να έχει ανέβει αρκετά ψηλά για την ισοφάριση οι προσπάθειες των Σιαράπη και Σκριβάνου στο 55΄  όμως σταμάτησαν στον πολύ καλό Τσάμαρη.
Με τον Τ.Σπυρόπουλο να χάνει λόγω τραυματισμού τους Γκούρλα και Σκριβάνο προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκορ ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή.
Στο 86΄ παραλίγο να γραφτεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου με τον Μαστροκώστα να σουτάρει απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια βρισκόμενος μόνος απέναντι από τον Ανδρούτσο.
Τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ήταν στο 87΄ όταν ο Γκάβαλης πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι.

Α.Ο.Ν.Α. Τσάμαρης Μαστροκώστας Μπαλαμπάνης Αγγελάκης Μπισμπικόπουλος Τσούτης Μαντάς Κονίμι Μπασινάς( 46΄ Γκίκας) Μιχαλάς( 76΄Λειβαδίτης) Κολιόπουλος( 84΄Μουτουσίδης)

Ηρακλής Ψαχνών; Ανδρούτσος Ταψής Δούλος Τόλης Μπελίτσιος(60΄Μαρίνος) Γκούρλας( 52΄ Κοροβέσης)Γκάβαλης Τουρκοχωρίτης Σμυρναίος Σκριβάνος ( 58΄Τσούμαρης) Σιαράπης
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ